Ολυμπιακός: Τέλος ο Γιάνις Τίμα!

Ολυμπιακός: Τέλος ο Γιάνις Τίμα!

Ολυμπιακός: Τέλος ο Γιάνις Τίμα!
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάνις Τίμα.

Ο Γιάνις Τίμα ήλθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι για να προσφέρει μέγεθος, ποιότητα και καλό σουτ από την περιφέρεια στη θέση του σμολ φόργουορντ όμως βρέθηκε... παρκαρισμένος πριν παραχωρηθεί στη Χίμκι με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο του Λετονού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε προέβλεπε 900.000 ευρώ ωστόσο δεν πρόσφερε παρά ελάχιστα πράγματα στον Ολυμπιακό, μένοντας ουσιαστικά εκτός rotation του Ντέιβιντ Μπλατ πριν πάρει το... ταλέντο του και μετακομίσει στη VTB League τον περασμένο Μάρτιο.

Μάλιστα δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στην EuroLeague αφού ο δανεισμός του επισημοποιήθηκε αφού παρήλθε η σχετική προθεσμία κι έτσι κλήθηκε να βοηθήσει την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις ώστε να επιστρέψει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Τίμα έκανε θραύση στην VTB League με τους Ρώσους κι αποδεσμεύτηκε από τους Πειραιώτες, ολοκληρώνοντας πρόωρα τη συνεργασία τους ενώ αναμένεται να συνεχίσει στη Χίμκι.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασία της με τον Γιάνις Τίμα, στον οποίο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Διαβάστε ακόμα: Τίμα - Οι λόγοι της εκτόξευσης με τη Χίμκι

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα