Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αποφασίζει ο Πιτίνο!

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αποφασίζει ο Πιτίνο!

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αποφασίζει ο Πιτίνο!

bet365

Ανάποδα γύρισε η κλεψύδρα όσον αφορά τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ!

Οι «πράσινοι» κρέμονται από τα χείλη του Αμερικανού προπονητή, ο οποίος είπε την περασμένη εβδομάδα και λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ότι μέχρι την Παρασκευή (21/6) θα έχει ανακοινώσει την τελική του απόφαση.

Αυτό σημαίνει ότι στις τάξεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετρούν... ώρες μέχρι να μάθουν για το αν ο Ρικ Πιτίνο θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας για μία ακόμη σεζόν. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει αρκετές προσδοκίες στους φίλους της ομάδας βάσει των όσων είπε πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ αλλά και των όσων υποστήριξε στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ESPN ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του.

Μπορεί εντός των τειχών της ομάδας να επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το «ναι» του «Hall Of Famer» (και αυτό είναι κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις όλων) αλλά άπαντες κρατούν... μικρό καλάθι ενόψει της «επόμενης ημέρας» στην ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που ο Ρικ Πιτίνο δώσει θετική απάντηση θα δρομολογηθούν άμεσα και οι εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα για τη στελέχωση του ρόστερ. Αν συμβεί το αντίθετο, ο «πράσινος» μηχανισμός θα κινηθεί για τον διάδοχο του Αμερικανού προπονητή χωρίς να αποκλειστεί η πιθανή επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα