Σάκοτα: «Η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι τιμωρία να παίζεις μπάσκετ»

Σάκοτα: «Η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι τιμωρία να παίζεις μπάσκετ»

bet365

Μέσα στο βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ, ο Ντούσαν Σάκοτα προσπάθησε να βρει τη θετική πλευρά.

Οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν τη σειρά των μικρών τελικών με το Περιστέρι και ο αρχηγός της ομάδας ανέφερε στην κάμερα του ΕΡΤSports:

«Υπό τις συνθήκες, κάνουμε ό,τι μπορούμε. Δεν είναι εύκολο, το καταλαβαίνει όποιος έχει παίξει μπάσκετ. Η απογοήτευση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Το θέλαμε πραγματικά. Το να παίζεις υπό αυτές τις συνθήκες και να κερδίζεις δείχνει ότι έχουμε κι εμείς υπερηφάνειά.

Έχει να κάνει με την ροή της επίθεσης. Δεν έχει να κάνει ότι ξεχάσαμε να σουτάρουμε όλη τη χρονιά κι ότι συμβαίνει μια στο τόσο. Το έχουμε πει χίλιες φορές, όταν γυρνάμε την μπάλα καλά, μπαίνουν τα σουτ. Όταν δεν την γυρνάμε, δεν μπαίνουν. Είναι απλό.

Δεν νομίζω πως είμαστε ένα βήμα μπροστά, απλά γυρίσαμε το break. Είναι και για το Περιστέρι, και για εμάς, με τον τρόπο που αποκλειστήκαμε, πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας, αλλά όταν φοράμε αυτή τη φανέλα, πρέπει να τη θυμόμαστε πάντα. Και όπως λέω κι εγώ στα παιδιά, ποτέ δεν είναι τιμωρία να παίζεις μπάσκετ. Αυτό κάνουμε, παίζουμε μπάσκετ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα