ΑΕΚ - Περιστέρι: Η άλλη εκδοχή της απουσίας του Χάντερ

ΑΕΚ - Περιστέρι: Η άλλη εκδοχή της απουσίας του Χάντερ

bet365

Ο Βινς Χάντερ δεν αγωνίστηκε στον πρώτο μικρό τελικό με το Περιστέρι Βίκος Cola (66-67), με τον Λούκα Μπάνκι να αναφέρει πως δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση.

Ο Ιταλός κόουτς υποστήριξε στη Συνέντευξη Τύπου πως: «Ο Χάντερ δεν έπαιξε, γιατί δεν εμφανίστηκε το πρωί στην προπόνηση. Έχει τον πιο σημαντικό ρόλο για την ομάδα μας. Είναι εύκολο να δηλώνεις "παρών", όταν τα πράγματα είναι εύκολα, αλλά είναι δύσκολο να το κάνεις, όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Το να δηλώνεις "παρών" στα δύσκολα είναι για τους δυνατούς παίκτες».

Υπάρχει, όμως, και άλλη εκδοχή για την απουσία του Αμερικανού σέντερ. Ο ίδιος υποφέρει από ενοχλήσεις στη μέση και το αριστερό πόδι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και, όπως συνηθίζει, έκανε θεραπεία στο ΟΑΚΑ, πριν από την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (09/06). Άργησε να εμφανιστεί κάποια λεπτά στην προπόνηση και όταν πήγε, δεν έγινε δεκτός.

Η πλευρά του παίκτη, πάντως, υποστηρίζει πως δεν κατάλαβε γιατί δεν αγωνίστηκε καθόλου κόντρα στο Περιστέρι, όταν σε όλη τη χρονιά έχει δηλώσει «παρών», ακόμα και μέσα από τραυματισμούς και είναι πάντα διαθέσιμος για την ομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα