Μποντιρόγκα: «Το πάθος του ήταν μεταδοτικό σε όλους»

Μποντιρόγκα: «Το πάθος του ήταν μεταδοτικό σε όλους»

Γιώργος Κούβαρης
Μποντιρόγκα: «Το πάθος του ήταν μεταδοτικό σε όλους»

bet365

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα μίλησε για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, τόνισε ότι πάντα θα έχιε ξεχωριστή θέση στην καριέρα του, ενώ θυμήθηκε μοναδικές στιγμές που πέρασαν μαζί.

Ο μεγάλος Ντέγιαν Μποντιρόγκα βρέθηκε στην Ελλάδα για την κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου και μίλησε για τον «τυφώνα» Θανάση, την θέση που έχει στην καρδιά του, ακθώς και όλες τις στιγμές που ξεχωρίζει από εκείνον

«Τα συλλυπητήρια μου σε όλη την οικογένεια, είναι μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό, για το ελληνικό μπάσκετ και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος, που έδωσε πολλά στον Παναθηναϊκό, μαζί με τα αδέλφια του, την οικογένεια του. Έχει παράλληλα ξεχωριστή θέση στην δική μου καρδιά και στην οικογένεια μου. Ήταν ένας σπουδαίος άνδρας, με σπουδαία καρδιά.

Είναι μεγάλη απώλεια πρέπει πάντα να τον θυμούνται, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι το τέλος μιας εποχής. Η οικογένεια δίνει ακόμα πολλά στην ομάδα και ο Παναθηναϊκό και πάντα θα είναι δυνατός και σίγουρα όλοι θα συνεχίσουν να βοηθούν. Έχω πολλές αναμνήσεις, ειδικά στο Final 4 της Θεσσαλονίκης, της Μπολόνια, αλλά πάντα θα θυμάμαι ένα παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ, είχε μπει πριν το παιχνίδι στο νοσοκομείο, γιατί ζούσε κάθε παιχνίδι με τόσο πάθος και το μετέδιδε αυτό σε όλους τους παίκτες , αυτή την ενέργεια, αυτό το πάθος, ήταν φανταστικό που τον γνώρισα και πάντα θα τον θυμάμαι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα