Πασκουάλ: «Θανάση, θα σε αγαπώ για πάντα»!

Πασκουάλ: «Θανάση, θα σε αγαπώ για πάντα»!

Πασκουάλ: «Θανάση, θα σε αγαπώ για πάντα»!

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποχαιρετά μέσω του gazzetta.gr τον Θανάση Γιαννακόπουλο και αποκαλύπτει την ατάκα του που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού και ο ελληνικός αθλητισμός πενθούν για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών αφήνοντας το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, o οποίος έζησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο για 2μιση χρόνια στον Παναθηναϊκό, αποχαιρέτησε μέσω του gazzetta.gr τον «Τυφώνα»:

«Σήμερα είναι μια πολύ θλιβερή και σκληρή μέρα για μένα… Θέλω να στείλω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου αυτές τις δύσκολες στιγμές σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού της οποίας αισθάνομαι μέλος και ειδικά στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ήμουν τυχερός που γνώρισα τον Θανάση κι αμέσως κατάλαβα ότι είχα να κάνω με ένα σπουδαίο άνθρωπο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που μου είπε: "Τσάβι, σε ευχαριστώ για όλα. Είσαι μέλος της οικογένειάς μας και σε αγαπώ"! Τώρα μπορώ να πω κι εγώ πως όπου κι αν βρίσκομαι, "Θανάση θα σε αγαπώ για πάντα"!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα