Το αντίο του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Θανάση...

Το αντίο του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Θανάση...

Αντώνης Καλκαβούρας
Το αντίο του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Θανάση...

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μέσα από το gazzetta.gr, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για την τεράστια απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, «ο δικός σας Θανάσης» όπως συνήθιζε να λέει στους φίλους του Παναθηναϊκού δεν είναι πια μαζί μας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, μίλησε στο gazzetta.gr και εξεφρασε την βαθιά του θλίψη, τονίζοντας ότι έκλεισε ένας κύκλος απωλειών.

Η δήλωση του Διαμαντίδη στο gazzetta.gr:

«Σήμερα έφυγε ένας άνθρωπος που πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα του Παναθηναϊκού και στον αθλητισμό γενικότερα , εκφράζω και εγώ τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του .

Σήμερα έκλεισε δυστυχώς ένας κύκλος απωλειών τριών σημαντικών ανθρώπων για τον Παναθηναϊκό αλλά εύχομαι ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είναι συνεχιστής αυτής της οικογένειας να κρατάει την ομάδα του Παναθηναϊκού στο υψηλότερο επίπεδο όπως έκαναν οι προκάτοχοι του».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED