Το αντίο του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Θανάση...

Το αντίο του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Θανάση...

Το αντίο του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Θανάση...

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μέσα από το gazzetta.gr, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για την τεράστια απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, «ο δικός σας Θανάσης» όπως συνήθιζε να λέει στους φίλους του Παναθηναϊκού δεν είναι πια μαζί μας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, μίλησε στο gazzetta.gr και εξεφρασε την βαθιά του θλίψη, τονίζοντας ότι έκλεισε ένας κύκλος απωλειών.

Η δήλωση του Διαμαντίδη στο gazzetta.gr:

«Σήμερα έφυγε ένας άνθρωπος που πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα του Παναθηναϊκού και στον αθλητισμό γενικότερα , εκφράζω και εγώ τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του .

Σήμερα έκλεισε δυστυχώς ένας κύκλος απωλειών τριών σημαντικών ανθρώπων για τον Παναθηναϊκό αλλά εύχομαι ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είναι συνεχιστής αυτής της οικογένειας να κρατάει την ομάδα του Παναθηναϊκού στο υψηλότερο επίπεδο όπως έκαναν οι προκάτοχοι του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα