Περιστέρι - Άρης: Επεισόδια, διακοπή και εκκένωση! (pics)

Gazzetta team
Περιστέρι - Άρης: Επεισόδια, διακοπή και εκκένωση! (pics)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Προσωρινή διακοπή στο κλειστό του Περιστερίου λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών του Περιστερίου και του Άρη και με απόφαση όλων των φορέων εκκενώθηκε το γήπεδο!

Για περίπου 33 αγωνιστικά λεπτά το κλίμα στο κλειστό του Περιστερίου με την ταυτόχρονη παρουσία οπαδών της γηπεδούχου ομάδας και του Άρη ήταν εξαιρετικό, αλλά 7:09 πριν το τέλος του αγώνα και με τον δείκτη του σκορ στο 63-47, σημειώθηκε ένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Οι δύο πλευρές πέταξαν εκατέρωθεν αντικείμενα (σ. σ. καρέκλες) και το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά!

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μπήκε στη μέση κι ανέβηκε στην κερκίδα για να ηρεμήσει τα πνεύματα ενώ επενέβησαν και τα ΜΑΤ!

Εκνευρισμένος ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτάθηκε στην Αστυνομία ζητώντας εξηγήσεις για την υποτυπώδη παρουσία αστυνομικής δύναμης μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και το γεγονός ότι δεν υπήρξε η παραμικρή πρόβλεψη από την πλευρά της Αστυνομίας.

Με απόφαση της Αστυνομίας και των διαιτητών, αποφασίστηκε η εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα