Μπλατ: «Καλύτερο το Λαύριο στο πρώτο μέρος, οι διαιτητές έκαναν εκπληκτική δουλειά»

Μπλατ: «Καλύτερο το Λαύριο στο πρώτο μέρος, οι διαιτητές έκαναν εκπληκτική δουλειά»
Μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου (76-81), ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την κούραση της ομάδας του και έδωσε τα εύσημα στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη, αλλά και στη διαιτησία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Προφανώς δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο μέρος και το Λαύριο έπαιξε πολύ καλά.Το εύκολο είναι να λες ότι δεν ήσουν έτοιμος ή ότι δεν είχες συγκέντρωση, αλλά η άλλη ομάδα έπαιξε καλύτερα και αυτό δεν είναι δικαιολογία, είναι η αλήθεια».

Για το ματς με την Αρμάνι σχολίασε: «Το πιο σημαντικό είναι η δυναμικότητα και αυτό εξηγεί τι έγινε σήμερα στο Λαύριο. Ήταν πολύ φορτισμένο το ματς με την Μπουντούτσνοστ, παίξαμε καλά, ήμασταν κυρίαρχοι για τρία δεκάλεπτα, σε μια έδρα που δυνατές ομάδες έχουν ηττηθεί. Ίσως γι' αυτό καταρρεύσαμε κάπως σήμερα. Αυτό, όμως, δεν είναι δικαιολογία. Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουμε την Αρμάνι, μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με καλή ποιότητα. Θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σκληροί στην άμυνα κι έτοιμοι να εκτελέσουμε καλύτερα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να πω κάτι και για τους διαιτητές. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Έκαναν εκπληκτική δουλειά σήμερα και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι. Είναι καλό αυτό για το ελληνικό μπάσκετ».

Όσο για το τι θα γίνει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (17/03), συμπλήρωσε: «Είμαι προπονητής, δεν είναι αρμοδιότητά μου να απαντήσω σε αυτό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα