«Άφαντος» ο Παπαντωνίου στον Πανιώνιο!
Ο 28χρονος γκαρντ φαίνεται πως έχει τάσεις... φυγής, με όσα συμβαίνουν στους «κυανέρυθρους».
Ο Παπαντωνίου απουσίαζε σήμερα (23/02) από το φιλικό με τον Προμηθέα, χωρίς να έχει πάρει σχετική άδεια από την ομάδα, ενημερώντας με ένα μήνυμα πως δεν θα έρθει για το ματς.
Μετά από αυτό το περιστατικό και αν δεν βρεθεί λύση με την επιστροφή του Παπαντωνίου, τα αγωνιστικά πλάνα του Βασίλη Φραγκιά αναμένεται να αλλάξουν.
Ο Έλληνας προπονητής ήταν σε αναζήτηση σέντερ (χωρίς να έχει βρει κάτι αξιόλογο), μετά την αποχώρηση του Τζίμι Τέιλορ, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα αναγκαστεί να βγει στην αγορά και για γκαρντ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
