Παπαθεοδώρου: «Θα λείψει από το ελληνικό μπάσκετ ο Πασκουάλ»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Θα λείψει από το ελληνικό μπάσκετ ο Πασκουάλ»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το μέλλον του ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε πως ο Τσάβι Πασκουάλ θα λείψει από το ελληνικό μπάσκετ.

Στην εκπομπή «Γκολ Χωρίς Σύνορα» μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και στάθηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Δεν είναι υποτιμημένοι οι προπονητές αλλά ο εύκολος στόχος και το πρώτο θύμα. Είναι ένας ο προπονητής και πολλοί οι παίκτες. Η ευθύνη μας είναι μεγάλη και την αναλαμβάνουμε αλλά πολλές φορές είναι παραπάνω από εκείνη που υπάρχει στην πλάτη μας. Ο Πασκουάλ είναι ένας άνθρωπος που θα λείψει από το ελληνικό μπάσκετ. Μία προσωπικότητα με ήθος και φιλοσοφία για το μπάσκετ και την ζωή».

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Για τον Πασκουάλ: «Σε μεγάλα σωματεία με κόσμο, ιστορία και παράδοση η πίεση είναι μεγαλύτερη. Οι δημοσιογράφοι, τα φώτα της δημοσιότητας όλοι απαιτούν νίκες και καλές εμφανίσεις. Ο Πασκουάλ ήταν για μεγάλο διάστημα σε ένα παγκόσμιο κλαμπ σαν την Μπαρτσελόνα και είχε επιτυχίες. Στον Παναθηναϊκό σε δύο χρονιές η ομάδα ήταν η 4η καλύτερη αλλά ήταν άτυχη γιατί έπαιξε με την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το έργο του σε γενικές γραμμές είναι πάνω από καλό. Είχε μία άτυχη σεζόν μιας και η ομάδα δεν είχε καλή εικόνα και αυτό που είχε στο μυαλό του. Ακόμα και ο Ομπράντοβιτς μέσα στα 13 χρόνια παρόμοια κατάσταση. Συμβαίνουν αυτά».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει ξεκινήσει μία χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες. Είμαστε μέσα στους βασικούς μας στόχους. Θέλουμε να παίξουμε και έχουμε την φιλοδοξία για έναν τελικό μετά από 20 χρόνια. Στην Ευρώπη έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει αλλάξει το επίπεδο και είναι πιο δύσκολο. Μπαίνουν επενδυτές και οι ομάδες παρουσιάζουν καλύτερο ρόστερ. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της στήριξης. Προχωράμε με αισιοδοξία σε μία δύσκολη χρονιά».

Για το μέλλον της ομάδας του: «Το παράδοξο στον ΠΑΟΚ είναι πως αποτελεί την μοναδική ομάδα χωρίς ιδιοκτήτη αλλά με διοίκηση πρωτοδικείου. Έχουμε ανθρώπους που νύχτα μέρα προσπαθούν να μας βοηθήσουν. Έχει ταβάνι αυτή η προσπάθεια. Κάποιες χρονιές το φτάνουμε, κάποιες άλλες το τρυπάμε. Αν δεν έρθει ένας άνθρωπος ή κάποιο γκρουπ ατόμων η εξέλιξή μας δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από αυτή που είναι τώρα. Μπορεί να έχουμε σποραδικές επιτυχίες και αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ όμως πρέπει να είναι ενωμένος και να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό».

Για την παρουσία του στην Εθνική: «Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Στον σύλλογο υπάρχει η καθημερινότητα που είναι μία συνήθεια που δεν μπορείς να κόψεις, σου λείπει πάρα πολύ ότι πηγαίνεις να δημιουργήσεις κάτι με την ομάδας σου και να παλέψεις. Η Εθνική είναι άλλα πράγματα, είναι συναίσθημα και υπερηφάνεια. Έχει την δική του ομορφιά και αίγλη. Κατάφερε να είμαι 5 χρόνια εκεί και παράλληλα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Μακάρι κάθε προπονητής να κάνει και τα δύο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα