Παπαγεωργίου: «Ώρα αποφάσεων για να αποφύγουμε τα αδιέξοδα»

Παπαγεωργίου: «Ώρα αποφάσεων για να αποφύγουμε τα αδιέξοδα»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Ώρα αποφάσεων για να αποφύγουμε τα αδιέξοδα»

bet365

Με τοποθέτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, σημείωσε ότι θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για να αποφευχθούν τα αδιέξοδα.

Στο μήνυμά του, ο κ. Παπαγεωργίου σημειώνει: «Πριν από ένα περίπου χρόνο, κλήθηκα στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ, να στηρίξω τον σύλλογο, ώστε να αποφύγουμε, τον για πρώτη φορά στην ιστορία του, διαφαινόμενο υποβιβασμό. Μπήκα επικεφαλής χωρίς να υπολογίσω το κόστος, γιατί επί 50 χρόνια, ίσως είμαι ο μόνος, που δεν απομακρύνθηκα από την ομάδα που μεγάλωσα και υπηρέτησα πιστά.

Σήμερα, πιστεύω, ότι είναι η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων, που ήδη έπρεπε να έχουν τεθεί σε άμεση εφαρμογή, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Παραμένω στις επάλξεις θεματοφύλακας, με κάθε προσωπικό κόστος, το οποίο ήδη έχω υποστεί. Το ύψος των περιστάσεων και των δύσκολων στιγμών, απαιτεί να δράσουμε με αποφασιστικότητα και σύνεση, ώστε να αποφύγουμε τα επικίνδυνα μονοπάτια, που οδηγούν σε αδιέξοδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα