Τόμας: «Πιστεύω σε μένα και νιώθω ότι με πιστεύει και ο κόσμος όταν σουτάρω!»

Τόμας: «Πιστεύω σε μένα και νιώθω ότι με πιστεύει και ο κόσμος όταν σουτάρω!»

Γιώργος Κούβαρης
Τόμας: «Πιστεύω σε μένα και νιώθω ότι με πιστεύει και ο κόσμος όταν σουτάρω!»

bet365

Ο ΝτεΣόνΤόμας μίλησε στο gazzetta.gr για την εμπειρία του από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το επόμενο ματς με την Αναντολού Εφές ενώ στάθηκε στον μεγάλο του στόχο και τα όσα... λαμβάνει από την πράσινη εξέδρα!

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αλήθεια είναι ότι έγινε πολύ λόγος το περασμένο καλοκαίρι για το «τεσσάρι» που θα έπαιρνε τη θέση του Κρις Σίνγκλετον στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Σίγουρα ο ΝτεΣόν Τόμας δεν έχει το «κασέ» του προκατόχου του και σίγουρα είναι λάθος να μπαίνει στην ζυγαριά της σύγκρισης...

Παρόλα αυτά η παρουσία του στο ξεκίνημα της σεζόν δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Μπορεί να μην είναι εκείνος που κάνει την μεγάλη διαφορά, αλλά όποτε παίρνει τη μπάλα και ετοιμάζεται να σουτάρει, το ΟΑΚΑ ζει... βραδιές Κέι Σι Ρίβερς! Όπερ και σημαίνει ότι αποπνέει σιγουριά κάθε φορά που «εκτελεί» έξω από τα 6.75 μέτρα και αυτό είναι κάτι που το λαμβάνει, το ξέρει και τον γεμίζει με επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στο gazzetta.gr για τα όσα έζησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Παρασκευή στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το δύσκολο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, ενώ αναφέρθηκε και στην σιγουριά που νιώθει μέσα στο παρκέ.

-Μετά την ένταση που ζήσατε την περασμένη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, νιώθατε την ανάγκη, θέλατε ένα χαλαρό και πιο εύκολο απόγευμα ενόψει του αγώνα με την Εφές;

«Δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι, σε καμία περίπτωση. Μόνο και μόνο επειδή είχαμε νικήσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα μπει δυνατά ο Πανιώνιος στο ματς. Όμως καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά το ματς, να το ελέγξουμε και να φτάσουμε στη νίκη.»

-Δοθείσας της ευκαιρίας, πώς ήταν η πρώτη σου εμπειρία από το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός;

«Φοβερή εμπειρία. Πάντα ήμουν στην αντίθετη πλευρά και τώρα που βρίσκομαι στη πλευρά των φίλων του Παναθηναϊκού, πραγματικά είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο! Ξέρουμε ότι κάνουν πολλή φασαρία, είναι εκδηλωτικοί και συνέχεια προσπαθούν να χαλάσουν το μυαλό των αντιπάλων μας, ειδικά αν είναι ο Ολυμπιακός. Πραγματικά εκπληκτική εμπειρία.»

-Ακολουθεί το παιχνίδι με την Εφές. Είναι το ματς που θα δείξετε ότι έχετε μπει πλέον για τα καλά σε πολύ καλό δρόμο;

«Μακάρι. Πρέπει να είμαστε εξίσου επιθετικοί και συγκεντρωμένοι στο ματς. Να παίξουμε το παιχνίδι μας! Βέβαια η Εφές έχει εξαιρετική ομάδα φέτος, έχει σημαντικά κομμάτια στο ρόστερ της και ξέρουμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο εκεί. Πρέπει να πάμε και να παίξουμε δυνατά προκειμένου να επιστρέψουμε με τη νίκη.

-Θεωρείς ότι με νίκη στην Πόλη θα «ματσάρετε» την ήττα από την Ζάλγκιρις;

«Θα δείξει. Θα το δούμε αυτό. Σίγουρα ηταν μια δύσκολη στιγμή και μια άσχημη ήττα και ξέραμε ότι έπρεπε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Μάθαμε από αυτό. Μάθαμε από τα λάθη που κάναμε στις λεπτομέρειες. Και θεωρώ ότι και το παιχνίδι με την Εφές μοιάζει με αυτό κόντρα στην Ζάλγκιρις. Παίζει εξίσου σκληρά, παλεύει και είναι καλά προπονημένη. Όπως σου είπα πρέπει να είμαστε στο 100% έτοιμοι από όλες τις απόψεις. Ψυχικά και σωματικά.»

-Δίνεις πάντως την εντύπωση ότι όποτε παίρνεις τη μπάλα έξω από το τρίποντο θα ευστοχήσεις. Και αυτό φαίνεται να έχει περάσει στον κόσμο...

«Είναι ωραίο αυτό. Ξέρεις, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο και πλέον θέλω να κάνω και εγώ από τη πλευρά μου το βήμα παραπάνω. Να βρεθώ σε ένα Final 4. Προσπαθώ σε κάθε ματς να παίζω καλά και χαίρομαι που οι φίλοι του Παναθηναϊκού δείχνουν την συμπάθειά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και εγώ το νιώθω ότι πιστεύουν σε εμένα όταν ετοιμάζομαι να σουτάρω.»

- Επίθεση από το low post όπως σε έχουμε δει πολύ τελευταία ή τρίποντα;

«(Γέλια) Μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι τα μις ματς και γι' αυτό προσπαθώ να παίξω και στο χαμηλό post. Όμως όλοι λένε ότι μπορώ να βάλω μεγάλα σουτ. Έτσι έκανα σε όλη μου τη καριέρα. Οπότε δεν μπορώ να επιλέξω. Μου αρέσουν και τα δύο!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα