Ψηφίσατε: Ίβκοβιτς, o κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού! (poll)

Ψηφίσατε: Ίβκοβιτς, o κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού! (poll)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ψηφίσατε: Ίβκοβιτς, o κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού! (poll)
To gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του Ολυμπιακού από το 1992 έως τον Ντέιβιντ Μπλατ και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής με ποσοστό 72%!

Επιστροφή χρημάτων* στο Σασουόλο – Εμπολι και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός από την ημέρα που το μπάσκετ έγινε επαγγελματικό άθλημα και καθιερώθηκε από την σκέπη του ΕΣΑΚΕ (1992) έχει πανηγυρίσει 8 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα, 3 Euroleague και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Στα χρόνια αυτά στον πάγκο του έκατσαν 14 προπονητές μαζί με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Το gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον κορυφαίο, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα (συμμετείχαν 14.914 άτομα).

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 2 Euroleague (1997 και το 2012) δεν είχε αντίπαλο, αφού συγκέντρωσε 10.764 ψήφους (72%),

Στη δεύτερη θέση συναντάμε τον Γιάννη Ιωαννίδη με ποσοστό 15%, ενώ την τριάδα κλείνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας (πήρε τη Euroleague το 2013) με 8%.

*Ο Μπλατ δεν συμπεριλήφθηκε στην ψηφοφορία, αφού είναι λίγες μέρες που καθοδηγεί την ομάδα.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ (1996-99, 2011-13)

Ο Σέρβος κόουτς κάθισε σε δύο τελείως διαφορετικές περιόδους στον πάγκο της ομάδας. Αντικατέστησε τον Γιάννη Ιωαννίδη και με την πρώτη χάρισε τον ευρωπαϊκό τίτλο στους Πειραιώτες ενώ κάτι ανάλογο έκανε και το 2012.

Ο Ντούντα πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και δύο Euroleague.

Ο Ίβκοβιτς επέλεξε τον Ολυμπιακό για το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του δείχνοντας πόσο όμορφες αναμνήσεις έχει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα