Γιαννόπουλος: «Υπήρχε καιρό το... παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Κάτια Πετροπούλου
Γιαννόπουλος: «Υπήρχε καιρό το... παιχνίδι με την ΑΕΚ»

bet365

Χαρούμενος που επιστρέφει στο υψηλό επίπεδο με την φανέλα της ΑΕΚ είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος, μιλώντας στο gazzetta.gr, στάθηκε στις φιλοδοξίες του, τη συνύπαρξη με τους Ξανθόπουλο - Ματσιούλις, αλλά και το όνειρο της Εθνικής Ομάδας.

Το όνομά του ακούστηκε και... χιλιοακούστηκε για την ΑΕΚ και φέτος το... φλερτ κατέληξε επιτέλους σε γάμο!

Ο Χάρης Γιαννόπουλος ήταν η πρώτη μεταγραφή που έκανε η «Βασίλισσα» για τη νέα σεζόν και ο ίδιος επιστρέφει ξανά σε υψηλό επίπεδο, μετά την θητεία του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έφτασε στο double το 2013.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του γι' αυτό και μιλώντας στο gazzetta.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Υπήρχε καιρό αυτό το... παιχνίδι μεταξύ εμού και της ΑΕΚ κι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε. Από εκεί και πέρα, ήταν στις φιλοδοξίες μου να επιστρέψω στο υψηλό επίπεδο και να αγωνιστώ σε μια ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Χαίρομαι που το κατάφερα!».

Στους «κιτρινόμαυρους» ο διεθνής παίκτης θα βρεθεί ξανά με δύο γνώριμα πρόσωπα από το διάστημα που ήταν στο «τριφύλλι»: τον Βασίλη Ξανθόπουλο και τον Γιόνας Ματσιούλις. Το χαμογελό του όταν έκανε αναφορά στους συμπαίκτες του, τα... έλεγε όλα! «Νιώθω πάρα πολύ καλά που θα είναι μαζί μου! Είναι και οι δύο εκπληκτικοί αθλητές και πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Είμαι πολύ χαρούμενος που τους έχω, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια, γιατί είναι πολύ έμπειροι και θα βοηθήσουν σε όλους τους τομείς που χρειάζεται ένας παίκτης σε μια ομάδα».

Τα τρία τελευταία χρόνια ο Γιαννόπουλος ήταν κάτοικος Ρεθύμνου και λατρεύτηκε από τους ανθρώπους της ομάδας και της πόλης. Ο πρώην αρχηγός των Κρητικών σχολίασε με μια μικρή νοσταλγία: «Σίγουρα θα μου λείψει το Ρέθυμνο! Πέρασα τρία ονειρικά χρόνια εκεί. Ευχαριστώ όλους του ανθρώπους του Ρεθύμνου, αλλά και της ομάδας για τις στιγμές που ζήσαμε. Έκλεισα τον κύκλο μου και ήταν η στιγμή να προχωρήσω και να εκπληρώσω τις δικές μου φιλοδοξίες ως αθλητής».

Όσο για την Εθνική Ομάδα και το «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου; Ο γνωστός... ροκάς των παρκέ, που βοήθησε τα μέγιστα στο 6/6 της α' φάσης των προκριματικών του Mundobasket 2019, εκμυστηρεύτηκε: «Δεν θα είμαι εκεί... Ελπίζω να είμαι στα επόμενα και να συνεχιστεί η κλήση στην Εθνική, γιατί ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα