Ταξιδεύουν μαζί Στρέλνιεκς και Τίμα (pics)
Οι δύο Λετονοί παίκτες του Ολυμπιακού θα συνταξιδέψουν για την Ελλάδα με την πτήση τους να έχει προγραμματισμένη ώρα άφιξης τις 02:40 τα ξημερώματα.
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα έρθει με την οικογένειά του ενώ ο Γιάνις Τίμα μόνος του.
Ο νέος φόργουορντ του Ολυμπιακού θα «κουβαλήσει» τη σύζυγο και το 2 μηνών παιδί του μετά τους αγώνες της Λετονίας για τα «παράθυρα» της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αμφότεροι πόσταραν στο instagram τις βαλίτσες τους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Σακίλ Ο' Νιλ: Στο Κάουνας για το Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός
- Mπασκετική πανδαισία 400+ αγώνων, με το τζάμπολ στο 1ο EuroLeague Super Cup και τη συμμετοχή του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού στο Novasports!
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε πως δίνει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας της σεζόν 2025-26 να εξασφαλίσουν θέση στο νέο ΣΕΦ!

