Μπλατ στο gazzetta.gr: «Ο Σαντ Ρους θα τα πάει εξαιρετικά στην ΑΕΚ»! (pics & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Μπλατ στο gazzetta.gr: «Ο Σαντ Ρους θα τα πάει εξαιρετικά στην ΑΕΚ»! (pics & vids)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, σχολιάζει στο gazzetta.gr την μεταγραφή του πρώην παίκτη του στην Νταρουσάφακα, Χάουαρντ Σαντ Ρους, στην ΑΕΚ.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Είμαι ο πρώτος Κουβανός παίκτης που το κατακτά. Γράφεται ιστορία. Δεν πρέπει να τα παρατάς, ό,τι κι αν συμβαίνει. Πρέπει να μάχεσαι μέχρι το τέλος».

Αυτά ήταν τα λόγια του Χάουαρντ Σαντ Ρους τον προηγούμενο Απρίλιο, όταν και κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην καριέρα του, το EuroCup, υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Την σεζόν που έρχεται, ο 27χρονος φόργουορντ θα είναι αντίπαλος του αγαπημένου του προπονητή, αφού ο ίδιος θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα για χάρη της ΑΕΚ και ο 59χρονος κόουτς θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Το gazzetta.gr, μετά την γνώμη του Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος ήταν προπονητής στην πρώτη επαγγελματική ομάδα του Κουβανού αθλητή, ζήτησε και αυτή του Μπλατ, ο οποίος σχολίασε αρχικά: «Είμαι χαρούμενος που ο Χάουαρντ βρήκε μια πολύ καλή ομάδα, σε ένα δυνατό πρωτάθλημα και σε μια όμορφη χώρα», για να προσθέσει: «Θα βοηθήσει σίγουρα πολύ την ΑΕΚ με τις δεξιότητες και τις ικανότητές που έχει».

Όσο για την προσαρμογή του στην ελληνική πραγματικότητα, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Μακάμπι και πρώην τεχνικός των Καβαλίερς χαρακτήρισε τον πρώην παίκτη του «χαμαιλέοντα»: «Πάντα υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής για κάποιον που έρχεται σε μια καινούρια ομάδα, σε ένα νέο μέρος. Ωστόσο, ο Χάουαρντ έχει δείξει μέσα από την καριέρα του πως μπορεί να προσαρμόζεται, να ζήσει και να ανθίσει σε διαφορετικά περιβάλλοντα και μέρη».

Ο Μπλατ είχε εισηγηθεί για την μεταγραφή του Σαντ Ρους από την Νίμπουρκ στην Νταρουσάφακα πέρυσι και φαίνεται πως έχει σε εκτίμηση τον 27χρονο: «Είναι ένα ξεχωριστό παιδί, είμαι σίγουρος πως θα τα πάει εξαιρετικά στην ΑΕΚ και τού εύχομαι ό,τι καλύτερο. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για εκείνον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα