«Πιο Δημοφιλής Παίκτης» στην Basket League ο Καλάθης!

«Πιο Δημοφιλής Παίκτης» στην Basket League ο Καλάθης!

«Πιο Δημοφιλής Παίκτης» στην Basket League ο Καλάθης!

bet365

Ακόμα μια διάκριση φέτος για τον πρωταθλητή Ελλάδος, Νικ Καλάθη!

Ο φυσικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, μετά τους τίτλους του «MVP», του «Καλύτερου Αμυντικού» και μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος, αναδείχθηκε και «Πιο Δημοφιλής Παίκτης».

Αναλυτικά:

«Ο Νικ Καλάθης ήταν το πρόσωπο της ψηφοφορίας για τους Καλύτερους της Basket League της σεζόν 2017-18. Ο 29χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού εκτός από MVP, Καλύτερος Αμυντικός και μέλος της Καλύτερης Πεντάδας του Πρωταθλήματος της τελευταίας αγωνιστικής χρονιάς, αναδείχθηκε ακόμη Δημοφιλέστερος Παίκτης της Basket League 2017-18.

Στην ψηφοφορία για τον Δημοφιλέστερο Παίκτη συμμετείχε αποκλειστικά το φίλαθλο κοινό και ο Καλάθης συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων 43,98%. Δεύτερος ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης με 19,03% και τρίτος ο συμπαίκτης του 29χρονου γκαρντ στην "ομάδα του τριφυλλιού" Θανάσης Αντετοκούνμπο με 10,75%.

"Όλες αυτές οι διακρίσεις, με κορυφαία την ανάδειξή μου σε MVP του πρωταθλήματος, αποτελούν μεγάλη τιμή για μένα", δήλωσε ο ηγέτης των "πρασίνων" και τόνισε: "Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, τους αθλητές και τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Προσπαθώ να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ όταν βρίσκομαι στο παρκέ, στην προπόνηση και στους αγώνες μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Χωρίς αυτούς και χωρίς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που μας στηρίζουν με όλη τους την καρδιά δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα