Ο Παππάς κρίνει τον «ξαφνικό» έρωτα με Λάρι!

Ο Παππάς κρίνει τον «ξαφνικό» έρωτα με Λάρι!

bet365

Η σεβαστή απόσταση που χωρίζει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ από τα χρήματα του θέλει να ξοδέψει ο Παναθηναϊκός «παγώνει» προς το παρόν το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Από την ανανέωση του Παππά ξεκινά ο σχεδιασμός του «τριφυλλιού» για την περιφέρεια της νέας σεζόν.

Όπου υπάρχει... καπνός, υπάρχει και φωτιά! Και το πρόσφατο «τιτίβισμα» του ατζέντη του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, πυροδότησε ίντριγκες και σενάρια, που όσο περνούν οι μέρες, επιβεβαιώνονται. Η εξαιρετική χρονιά του 25χρονου διεθνούς γκαρντ με την ΑΕΚ, αλλά και οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα, ανέβασαν τις μετοχές του και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr «ανάγκασαν» τον Τσάβι Πασκουάλ να τον συμπεριλάβει στους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού. Σε απόλυτη σύνδεση βέβαια, με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Παππά, που αποτελεί προτεραιότητα για το «πράσινο» ρόστερ της νέας σεζόν, έστω κι αν ακόμη, οι πρωταθλητές δεν έχουν «ενοχλήσει» ουσιαστικά τον εκπρόσωπό του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, λοιπόν, το αγωνιστικό προφίλ του "Larry" και η ικανότητά του να είναι το ίδιο ενεργός σε άμυνα κι επίθεση, έχουν κερδίσει την εκτίμηση του Καταλανού τεχνικού του Παναθηναϊκού και γι' αυτό ακριβώς το λόγο, οι άνθρωποι της ομάδας άφησαν να διαρρεύσει, προς τους «κιτρινόμαυρους», ότι θα ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του αν κι εφόσον οι απαιτήσεις της «Ένωσης» δεν κρίνονταν υπερβολικές. Με δεδομένο ότι το «τριφύλλι» δεν θα ήθελε να ξοδέψει περισσότερα από 150.000 Ευρώ (ως buy-out) για την απόκτησή του, τα πρώτα μηνύματα από την ΑΕΚ δεν ήταν ενθαρρυντικά, με τις αρχικές απαιτήσεις της «βασίλισσας» να κυμαίνονται κοντά στο διπλάσιο νούμερο.

Κάτι ήξερε επομένως, ο Γιώργος Δημητρόπουλος όταν δημοσιοποιούσε το «αινιγματικό» αυτό tweet:

Όπως γίνεται αντιληπτό, πάντως, για την ώρα η απόσταση των δύο πλευρών είναι αρκετά μεγάλη και στον Παναθηναϊκό, θα επανεξετάσουν το θέμα αφότου εξασφαλίσουν την παραμονή του Νίκου Παππά. Άλλωστε, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η πρώτη «κρούση» για την υπόθεση του του 28χρονου guard και η έκβασή της, θα κρίνει εν πολλοίς τη συνέχεια του μετεγγραφικού σχεδιασμού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα