Νταλό: «Πρόκληση για μένα ο Άρης»

Νταλό: «Πρόκληση για μένα ο Άρης»

Gazzetta team
Νταλό: «Πρόκληση για μένα ο Άρης»

bet365

Ο Μπορίς Νταλό στάθηκε στη σημασία της συνεργασίας του με τον Άρη και στην πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Γάλλος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στο www.arisbc.gr και ανέφερε αρχικά… «ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου αυτό που ήθελα. Επιθυμία μου ήταν να μείνω στην Ελλάδα και ο ΑΡΗΣ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση. Είναι σαν την Παρτίζαν, στην οποία αγωνίστηκα στο παρελθόν. Είναι μια πρόκληση για μένα. Γενικότερα μου αρέσουν οι προκλήσεις στη ζωή μου και την πήρα».

Εξήγησε μάλιστα τη σημασία της συμμετοχής της ομάδας στο BCL. «Μετά τη θητεία μου στον Πανιώνιο ήθελα να παίξω σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο ΑΡΗΣ μου δίνει αυτή τη δυνατότητα με τη συμμετοχή του στο Basketball Champions League. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος την περυσινή σεζόν και μου προκάλεσε φοβερή εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζουν οι φίλοι του ΑΡΗ την ομάδα τους. Δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Επίσης οι άνθρωποι της ομάδας, μου ανέλυσαν το πλάνο τους και ήταν πολύ λογικό να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έγινε. Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα».

Αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Αγγέλου: «Ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος κι έχει δοκιμαστεί στο πιο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος, με τον οποίο προπονηθήκαμε στο διάστημα αυτό που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Ένιωσα πολύ άνετα, σαν να ήμουν ήδη μέλος της ομάδας. Είναι κάτι στο οποίο δίνω πολύ μεγάλη βαρύτητα και νομίζω ότι θα μπορέσω να βελτιωθώ πολύ σαν παίκτης, δουλεύοντας με τον κόουτς και τους συνεργάτες του. Πιστεύω ότι όταν θα συμπληρωθεί το ρόστερ, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα χτυπάμε κάθε παιχνίδι».

Καταλήγοντας ο Γάλλος γκαρντ έδωσε τη δική του υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας. «Θα πρέπει να ξέρουν ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100%. Να είναι σίγουροι ότι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής για να ανεβάσω επίπεδο την ομάδα με την εμπειρία μου και την ενέργεια που βγάζω, όταν βρίσκομαι στο παρκέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα