Τσαρτσαρής: «Μπορεί το break ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Τσαρτσαρής: «Μπορεί το break ο Παναθηναϊκός»
Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για τους τελικούς της Basket League και μεταξύ άλλων εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να... απαντήσει στο break του Ολυμπιακού.

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4 και αναφέρθηκε τόσο στους τελικούς και στους μικρούς τελικούς, όσο και στο camp που διοργανώνει στην Βέροια.

Αναλυτικά:

«Για το camp στη Βέροια: «Ναι είναι 4η χρονιά φέτος, προσπαθούμε κάθε χρόνο να βάζουμε κάτι καινούργιο έτσι και φέτος, να δώσουμε γνώσεις και διασκέδαση. Θα κάνουμε και ένα ωραίο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, να δουν τα παιδιά και το μουσείο της Χ.ΑΝ.Θ. Η επαρχία έχει δυσκολίες και προσπαθούμε να τους ανοίγουμε λίγο τους ορίζοντες τους. 15 -20 Ιουνίου είναι το καμπ. Προσπαθούμε να έχουμε και καλούς προπονητές, για να ικανοποιήσουμε τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με το περσινό, αν όχι και καλύτερα».

Για το ότι είναι κοντά στον τόπο του και τον βοηθάει: «Μεγάλωσα στην Βέροια και πήρα πολλά από την πόλη της Βέροιας. Μέσω της πόλης αναρριχήθηκα και νιώθω ότι πρέπει να δώσω κάτι πίσω . Είναι μικρό αυτό που κάνω, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλο. Είμαι Βεροιώτης και μου αρέσει να ασχολούμαι με παιδιά. Ακόμη και τα καλάθια μου θυμίζουν ωραίες αναμνήσεις! Έστω και μια βδομάδα που κάθομαι για το καμπ, ότι μπορώ το δίνω. Οι εγγραφές είναι μέχρι 10 Ιουνίου, οπότε όποιοι θέλουν πρέπει να βιαστούν. Είναι καλές οι εγκαταστάσεις και μεγάλες, όμως έχει πολύ κόσμο και κάνουμε ότι μπορούμε, επομένως θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν. Είναι όμορφο και θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε. Είναι για ηλικίες 6 -17 ετών, αγόρια κορίτσια. Είναι μια πρώτη επαφή με το άθλημα. Βασικά στοιχεία είναι η κοινωνικοποίηση, η ομαδικότητα και η πειθαρχία. Φεύγουν ευχαριστημένα και αυτό είναι το πιο καλό για εμάς. Μεγάλη κουβέντα το να πρέπει να ξεφεύγουν λιγάκι από τα pc και τα κινητά. Και αν έρθουν στο γήπεδο να περάσουν λίγο εποικοδομητικά ελπίζουμε να τα κερδίσει ο αθλητισμός. Αν τα έχουμε πάντα μέσα στα παρκέ, σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν είναι, είναι κέρδος για αυτά.»

Για την μπασκετική ομάδα που κάνει προσπάθεια να ανέβει: «Όλες οι γύρω πόλεις έχουν καλό αθλητικό υπόβαθρο. Έρχονται παιδιά που το γνωρίζουν το άθλημα. Απλά εμείς δίνουμε μια καινούργια και διαφορετική ματιά.»

Για το ΠΑΟΚ Προμηθέας Πατρών για την 3η θέση: «Δεν ήταν έκπληξη, αλλά μας άρεσε πολύ να τις βλέπουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά, από την άλλη ο Προμηθέας ήταν σταθερός. Χωρίς τους τραυματισμούς όμως ο ΠΑΟΚ έδειξε πολύ ωραίο μπάσκετ. Μπορεί να γίνει και πάλι μπρέικ, είμαι αμφίρροπο ζευγάρι. Ευχάριστο μπάσκετ βλέπεις με αυτές τις ομάδες. Και όποιος ανοίξει τηλεόραση εκείνη την στιγμή, θα κερδίσει πιστεύω. Μακάρι να έχει και κόσμο. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αν με ακούνε μην ανοίξετε τηλεόραση, πηγαίνετε γήπεδο! Το γήπεδο είναι στολίδι απολάμβανα να παίζω εκεί, φοβερός και ο κόσμος. Να στηρίξουν και τις προσπάθειες της διοίκησης.»

Για τους τελικούς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού: «Έπαιξε ρόλο το κλίμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος. Οι τελικοί είναι διαφορετικό πράγμα. Κάποτε παίξαμε τον Ολυμπιακό, εμείς σαν 1οι και αυτός σαν 8ος και ήταν αμφίρροπο το ζευγάρι. Είναι άλλη φάση τα play offs και οι τελικοί, από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.. Ο Παναθηναϊκός όμως μπορεί να κάνει το μπρεϊκ.»

Και κατέληξε: «Τα κλασικά άρχισαν πάλι, όλοι τους σχεδόν. Ο Καλάθης είναι άσχετος και τέτοια. Δεν παιζόμαστε έχουμε γίνει γραφικοί όσο δεν πάει. Δεν απολαμβάνουμε αυτό που βλέπουμε. Ας το κάνουμε και ας αφήσουμε τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα