Η απαιτούμενη βελτίωση και οι αριθμοί που δείχνουν την αλήθεια

Η απαιτούμενη βελτίωση και οι αριθμοί που δείχνουν την αλήθεια

Η απαιτούμενη βελτίωση και οι αριθμοί που δείχνουν την αλήθεια

bet365

Ο Άρης μπήκε σε μία από τις κρισιμότερες εβδομάδες της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, με την ανάγκη βελτίωσης της αγωνιστικής εικόνας του να είναι επιβεβλημένη έχοντας αρχικά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια τον επίσης εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι «κίτρινοι» έχουν εκτροχιαστεί σε σχέση με τους στόχους που είχαν οριοθετήσει στην αρχή του αγωνιστικού μαραθωνίου καθώς βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας παρουσιάζοντας απογοητευτική εικόνα στο παρκέ. Ωστόσο, το (αγωνιστικό) μέλλον τους παραμένει στα χέρια του έχοντας αρχικά τους δύο εντός έδρας αγώνες με ΠΑΟΚ και Προμηθέα. Συνολικά, από τους οκτώ αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς (συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ), οι πέντε είναι στο Παλέ.

Είναι σαφές όμως ότι απαιτείται να αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο και κατ’ επέκταση να βελτιώσουν και τους αριθμούς τους. Βλέπετε, αυτοί είναι αμείλικτοι και δείχνουν ένα μέρος του αγωνιστικού προβλήματος της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη. Προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι συνεχίζει να έχουν τη χειρότερη επίθεση της Basketleague με 66.7 πόντους κατά μέσο όρο κι αυτό ενδεχομένως να σχετίζεται με το γεγονός ότι είναι οι πιο άστοχοι (27.6%) έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Παράλληλα είναι η ομάδα με τις λιγότερες τελικές πάσες. Για την ακρίβεια, έχουν 243 ασίστ, ο Κόροιβος (με αγώνα περισσότερο) 245 και ακολουθούν τα Τρίκαλα με 261.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα