Επιστολή παραχώρησης του 60% της ΚΑΕ από τον Λάσκαρη

Επιστολή παραχώρησης του 60% της ΚΑΕ από τον Λάσκαρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Επιστολή παραχώρησης του 60% της ΚΑΕ από τον Λάσκαρη

bet365

Με επιστολή που απέστειλε στην ομάδα επιχειρηματιών που θέλει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ Άρης, ο Νίκος Λάσκαρης δηλώνει την αδυναμία ανταπόκρισής του στην καταβολή εγγυήσεων για την ανάληψη των χρεών προς το Δημόσιο.

Κρίσιμες ώρες διέρχεται η ΚΑΕ Άρης. Την ώρα που παίζεται το παιχνίδι του Άρη με την Οστάνδη στο Nick Galis Hall, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έστειλε επιστολή στην ομάδα επιχειρηματιών (που εκπροσωπείται από τον Παναγιώτη Καπάζογλου) στην οποία δηλώνει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει στην καταβολή στέρεων εγγυήσεων για την ανάληψη των χρεών προς το Δημόσιο, πέρα από την εκχώρηση εμπορικών συμφωνιών (που φέρεται να έχει κάνει με τουρκικές εταιρίες).

Για την ακρίβεια, ο Νίκος Λάσκαρης δηλώνει ότι παραχωρεί το 60% των μετοχών του στην ομάδα επιχειρηματιών με τη σημείωση ότι αν μέσα σε χρονικό διάστημα δεν «σφραγιστούν» οι συμφωνίες που έχει κάνει με συγκεκριμένες εταιρίες (ούτως ώστε να εξασφαλιστεί ένα ποσό για την ΚΑΕ το οποίο θα καλύπτει τα χρέη της εταιρίας προς το Δημόσιο), τότε η ομάδα επιχειρηματιών θα αποκτήσει αυτόματα και το υπόλοιπο 30% των μετοχών.

Μετά τη συγκεκριμένη αντιπρόταση του Νίκου Λάσκαρη, μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας των επιχειρηματιών. Θυμίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση των τελευταίων είναι η απόκτηση τουλάχιστον του 67% των μετοχών με την ανάληψη χρεών 2.3 εκατομμυρίων ευρώ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα