«Τελειωμένος» ο Μανωλόπουλος, απομένει η ανακοίνωση!

«Τελειωμένος» ο Μανωλόπουλος, απομένει η ανακοίνωση!

Κάτια Πετροπούλου
«Τελειωμένος» ο Μανωλόπουλος, απομένει η ανακοίνωση!

bet365

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ενημερώθηκε σήμερα το πρωί (07/12), πριν την πτήση της ΑΕΚ από Γερμανία για Αθήνα, πως δεν θα συνεχίσει άλλο στον πάγκο της, μετά από απόφαση της διοίκησης.

Το κλίμα στην ΑΕΚ ήταν βαρύ μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας και οι εξελίξεις αναμένονταν άμεσα.

Η ήττα από το Λαύριο ήταν αυτή που έφερε τις πρώτες σοβαρές... αναταράξεις στις τάξεις της ομάδας. Η αντίδραση δεν ήρθε ούτε στο Μπαϊρόιτ και η δεύτερη σερί ήττα, μέσα σε τρεις ημέρες, έκανε το στόχο της Ευρώπης να μοιάζει... μακρινός.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των διοικούντων την «Ένωση» και ο κύβος ερρίφθη, λίγο πριν την επιβίβαση της αποστολής στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η απόφαση αντικατάστασης του Σωτήρη Μανωλόπουλου ελήφθη μετά από μεταμεσονύκτια συζήτηση του προέδρου Μάκη Αγγελόπουλου και των συνεργατών του και το πρωί ανακοινώθηκε στον 47χρονο προπονητή και στους αρχηγούς (Σάκοτα, Μαυροειδή).

Η «Βασίλισσα» βρίσκεται ουσιαστικά σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή και οι ραγδαίες εξελίξεις δύσκολα θα ανακοινωθούν πριν την επιστροφή του Μάκη Αγγελόπουλου στην Αθήνα, καθώς βρίσκεται στη Βιέννη, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ΑΕΚ με την Αούστρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις σκέψεις των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται δύο σενάρια: το πρώτο, έχει να κάνει με την πρόσληψη προπονητή που θα υπογράψει συμβόλαιο για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο (έχει ακουστεί το όνομα του Σούλη Μαρκόπουλου, ενώ αυτό του Ηλία Ζούρου δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής). Το δεύτερο, αφορά στην επιλογή ενός προσώπου, το οποίο ενδεχομένως να χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης της ομάδας (Ντράγκαν Σάκοτα) και να έχει υπηρεσιακό ρόλο μέχρι το τέλος της σεζόν, υπό την έννοια ότι στο πρώτο σενάριο, ο νέος προπονητής θα διαχειριστεί ένα ρόστερ που δεν επέλεξε και ουσιαστικά δεν θα έχει ευθύνη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα