Μαυροειδής: «Θα παίξουμε για τον Μανωλόπουλο»!

Κάτια Πετροπούλου
Μαυροειδής: «Θα παίξουμε για τον Μανωλόπουλο»!

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής στάθηκε στην ήττα από την Μπάνβιτ, στον Κολοσσό που είναι πάντα δυνατός στην έδρα του και στο γεγονός πως η ομάδα θα αγωνιστεί και για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, που υπεβλήθη σε επέμβαση στην μέση του.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Χωρίς άλλα περιθώρια

Kαλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από την εντός έδρας ήττα με την Μπάνβιτ για το Basketball Champions League. Για ακόμα ένα ματς δεν δώσαμε όσα μπορούμε. Έγιναν αρκετά λάθη. Δεν τα καταφέραμε, παρά την προσπάθεια που κάναμε στο τέλος του αγώνα για να γυρίσουμε το ματς. Ήδη το ξεχάσαμε αυτό το ματς και προχωράμε στο επόμενο για το ελληνικό Πρωτάθλημα. Αντίπαλος ο Κολοσσός.

Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς. Ο Κολοσσός πάντα εμφανίζεται δυνατός και ανταγωνιστικός στην έδρα του. Δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει στα έκτος έδρας ματς. Διαθέτει καλό ρόστερ. Κάθε χρόνο δυσκολευόμαστε, ωστόσο, πιστεύω στην ομάδα και στις δυνατότητες. Πάμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Θα παίξουμε και για τον κόουτς Μανωλόπουλο, που θα λείπει από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Του εύχομαι περαστικά και σύντομα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα