Ολυμπιακός: Η 12άδα του ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προχώρησε σε μια απόφαση - έκπληξη, καθώς στην 12άδα που επέλεξε για το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό (Live ενημέρωση από το Gazzetta), άφησε εκτός τον Φρανκ Νιλικίνα.
Συγκεκριμένα, οι 6 ξένοι του Ολυμπιακού είναι οι Γουόρντ, Μόρις, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Χολ και Τζόουνς, πράγμα που σημαίνει πως η ομάδα του Πειραιά πάει στο ΟΑΚΑ με τρεις σέντερ και δύο πλέι μέικερ.
Ο Εβάν Φουρνιέ ήταν δεδομένα εκτός, λόγω της τιμωρίας του, ενώ οι Κόρι Τζόσεφ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Μουσταφά Φαλ δεν είναι δηλωμένοι στην Stoiximan GBL.
Με αυτή την απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Ολυμπιακός κατεβαίνει με τους Γουόκαπ και Μόρις στο «1» ενώ θα έχει και τους 3 σέντερ στην σύνθεσή του, με τους Μιλουτίνοφ, Χολ και Τζόουνς να είναι κανονικά στην 12άδα.
Η 12αδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:
- Γουόκαπ
- Γουόρντ
- Λαρεντζάκης
- Μόρις
- Βεζένκοφ
- Παπανικολάου
- Νετζήπογλου
- Ντόρσει
- Πίτερς
- Μιλουτίνοφ
- Χολ
- Τζόουνς
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.