ΠΑΟΚ: Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Κλεομένης
Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του Κλεομένη και άφησε λουλούδια και μια φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου οπαδού στη μνήμη του.
Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπουντούρης, μαζί με τον Νίκο Περσίδη, τον Αντώνη Κόνιαρη και τον Θοδωρή Ζάρα βρέθηκαν στο μνημείο, προκειμένου να τιμήσουν τον οπαδό του «δικεφάλου» όπου έχασε τη ζωή του.
Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Στη μνήμη του Κλεομένη…
Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ άφησε λουλούδια και μία φανέλα, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ Κλεομένης».
Στη μνήμη του Κλεομένη…
— PAOK BC (@PAOKbasketball) March 24, 2026
Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ άφησε λουλούδια και μία φανέλα, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ Κλεομένης. pic.twitter.com/RqDsvslbom
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

