Μύκονος: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν σε 8 λεπτά!

Sold out το Μύκονος-Ολυμπιακός σε 8 λεπτά!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το ανακαινισμένο κλειστό της Άνω Μεράς θα είναι κατάμεστο στην αναμέτρηση της Μυκόνου με τον Ολυμπιακό (26/10, 13:00, ΕΡΤ2 Σπορ), καθώς οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε μόλις 8 λεπτά!

Η Μύκονος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (26/10, 13:00, ΕΡΤ2 Σπορ) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες εξαντλήθηκαν σε μόλις 8 λεπτά!

Ο αγώνας με τους «ερυθρόλευκους» είναι ιστορικός για τη Μύκονο, καθώς το Νησί των Ανέμων θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνα στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Το ανακαινισμένο κλειστό της Άνω Μεράς είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα επιπέδου GBL που θα διεξαχθεί στο νησί.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Μύκονος

«Η ΚΑΕ Μύκονος Betsson BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι εξάντλησαν μέσα σε 8 λεπτά τα διαθέσιμα μεμονωμένα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL (26/10, 13:00, ΕΡΤ2 Σπορ).

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της Μυκόνου Betsson BC ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» έχει ολοκληρωθεί. Το ανακαινισμένο κλειστό της Άνω Μεράς σας περιμένει για μία ιστορική αναμέτρηση, την πρώτη μέσα στο «σπίτι» στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ»!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα