AEK: Πολύ κοντά σε Μπάρτλεϊ
Aναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική κίνηση για τη Βασίλισσα που χτίζει σιγά σιγά το ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Φρανκ Μπάρτλεϊ φαίνεται πως θα είναι η πρώτη κίνηση της ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται, με τον παίκτη να έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν.
Την σεζόν που πέρασε, ο περιφερειακός μέτρησε 14,9 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ στο FIBA Europe Cup, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα μέτρησε 14,5 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ.
Ήταν ο άνθρωπος που... γλίτωσε τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στη Σολέ, αφού με τρίποντο έστειλε το ματς στην παράταση, και εκεί η ομάδα του Καντσελιέρι πήρε την πρόκριση.
Δείτε Επίσης
ΑΕΚ: Επαφές με ΚατσίβεληΗ Ένωση κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην άτυπη... μάχη που δόθηκε για τον Μπάρτλεϊ, αφού η πρόταση της ήταν καλύτερη και ο παίκτης οδεύει προς SUNEL Arena. Ένας παίκτης με επιθετικό ρεπερτόριο και ικανότητα στις iso καταστάσεις, όπως απέδειξε και στον ΠΑΟΚ. Aπειλεί και μετά από screen, ενώ μπορεί να βρει σκορ τόσο με το εξαιρετικό σουτ του, όσο και κοντά στο καλάθι με τις διεισδύσεις που κάνει.
O Φλιώνης και οι άλλοι
Ο σχεδιασμός συνεχίζεται, με τον Δημήτρη Φλιώνη που αποτελεί προτεραιότητα να είναι κοντά στην ανανέωση (πενταετές συμβόλαιο). Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην περίπτωση του τις επόμενες ώρες. Η ΑΕΚ κοιτάει και άλλες περιπτώσεις για να τονώσει τον ελληνικό κορμό της όπως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Εκτός του Χαραλαμπόπουλου, η Βασίλισσα έχει στη λίστα της και τον Δημήτρη Κατσίβελη που τη σεζόν που τελείωσε, έφτασε μέχρι τους τελικούς του FIBA Europe Cup με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ανάμεσα σε Ένωση και Κατσίβελη έχουν γίνει επαφές. Η πλευρά του Έλληνα γκαρντ ζητά πάνω από 100.000.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

