Αταμάν μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Δεν μπορούν να βρίζουν την Τουρκία και την οικογένεια του Γιαννακόπουλου, όποιοι το κάνουν είναι μπάσταρδοι»!
Ο Ολυμπιακός έφερε στα ίσα τη σειρά των τελικών της Stoiximan GBL με τον Παναθηναϊκό αφού επικράτησε των «πράσινων» με 91-83 στο Game 2, κάνοντας το 1-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
- Τα stories του Γιαννακόπουλου από τη φυσούνα
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Γιαννακόπουλος έφυγε τρέχοντας για να αποφύγει τη σύλληψη»
- Γιαννακόπουλος σε αστυνομικούς: «Ή συλλάβετέ με ή αφήστε με να μπω μέσα»!
Πλέον η σειρά των τελικών επιστρέφει στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη 4/6 στις 21:00 (ΕΡΤ3, LIVE από το Gazzetta) και ο Εργκίν Αταμάν ξέσπασε μιλώντας στη flash interview!
«Τσίρκο! Αυτό δεν είναι σπορ. Αυτό δεν είναι σπορ σε αυτό το γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να λέει γ@μώ την Τουρκία για τη χώρα μου! Αυτό είναι ρατσιστικό! Κανείς δεν μπορεί να λέει γ@μώ την Τουρκία, γ@μώ τον Παναθηναϊκό. Ίσως για τον Παναθηναϊκό μπορούν να το πουν, αλλά για την Τουρκία δεν μπορεί να το πει κανείς αυτό! ΟΚ; Πήρα δεύτερη τεχνική ποινή γι αυτό. Για όσα έγιναν στην αρχή, με τον Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του, δεν γίνονται στον αθλητισμό! Είναι μπάσταρδοι! Όποιοι το έκαναν αυτό είναι μπάσταρδοι» εξήγησε ο Τούρκος προπονητής που αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.