Μπαρτζώκας: «Είμαι στον καλύτερο σύλλογο που θα μπορούσα να είμαι στον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Είμαι στον καλύτερο σύλλογο που θα μπορούσα να είμαι στον κόσμο»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι ο ίδιος έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του Ολυμπιακού ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Βιλντόζα.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη με 95-76 επί του Κολοσσού Ρόδου για την 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Με αυτόν τον αγώνα μάλιστα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία των «ερυθρόλευκων».

Ο ίδιος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε μεταξύ άλλων για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα ενώ αναφέρθηκε στο αν έχει σκεφτεί ο ίδιος να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και για την κατάσταση του Λούκα Βιλντόζα.

«Πολύ σημαντικός παίκτης ο Ντόρσεϊ. Έχει περάσει κάποιος δυσκολίες, γύρισε από τον τραυματισμό του, ήταν απογοητευμένος από πράγματα που δεν έχει συνηθίσει να κάνει, να μπει σε έναν ρόλο διαφορετικό. Αλλά το ταλέντο του υπάρχει πάντα. Προπονείται πάντα σκληρά.

Δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που διασκεδάζει όταν δεν παίζει πολύ ή καλά. Το μόνο που μπορεί να κάνει ένας παίκτης σε αυτές τις συνθήκες είναι να δουλεύει σκληρά. Και έτσι κάπως βρίσκει την δικαίωση.

 

Αισθάνομαι φανταστικά (σ.σ. για το ότι είναι ο πολυνίκης προπονητής του Ολυμπιακού). Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Από την ΕΣΚΑ που ξεκίνησα δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω ο προπονητής του Ολυμπιακού με τις πιο πολλές συμμετοχές και νίκες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Όταν έχουν περάσει μεγάλοι προπονητές. Τα παιχνίδια είναι πολλά και ψυχοφθόρα, είναι τεράστια η πίεση. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους προέδρους που με εμπιστεύονται και για τον κόσμο της ομάδας. Ο Ολυμπιακός πέρα από τους τίτλους είναι στην κορυφή της Ευρώπης, είναι sold out τα παιχνίδια, τα ματς μας στην Ευρωλίγκα δεν είναι μόνο αθλητικό γεγονός, είναι κοινωνικό γεγονός. Όλος ο κόσμος θέλει να έρθει. Είναι καλό τάιμινγκ για την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος και πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να πηγαίνει ψηλά.

Δεν σκέφτομαι την συνέχειά μου στον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον το ΝΒΑ. Είμαι στον καλύτερο σύλλογο που θα μπορούσα να είμαι στον κόσμο. Έτσι νιώθω. Είμαι τυχερός, σε ένα περιβάλλον που ούτε σε όνειρο δε θα μπορούσα να φανταστώ».

@Photo credits: ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα