Καστρίτης: «Βγάλαμε όλη την καρδιά του Άρη, όλη τη ψυχή και το DNA που κουβαλά αυτή η ομάδα»! (vid)

.

bet365

Ο Άρης επέστρεψε στα ημιτελικά χάρη στο νικητήριο τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου στο Game 3 με τον Προμηθέα και ο Γιάννης Καστρίτης εξήγησε πως οι παίκτες έδωσαν και τη ψυχή τους για την πρόκριση.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος προσυπέγραψε τη μεγάλη νίκη του Άρη στην Πάτρα που συνδυάστηκε με την επιστροφή των «κίτρινων» στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League χάρη σε ένα απίθανο νικητήριο τρίποντο.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ: «Νομίζω ότι σήμερα αποτυπώθηκε 100% όλη η καρδιά του Άρη! Όλη η ψυχή, όλο το DNA που κουβαλάει αυτή η ομάδα μέσα της. Όλη η κουλτούρα που προσπαθούμε να χτίσουμε μέσα στη χρονιά. Για ακόμα ένα παιχνίδι, ίσως το πιο σημαντικό της σεζόν, τα παιδιά παρά τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς, αρνήθηκαν να παραδοθούν και έφτασαν σε μια τεράστια νίκη-πρόκριση. Την αξίζουν. Κάνουμε μια τρομερή χρονιά φέτος και είμαι περήφανος για αυτούς. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δυο συνεχόμενες φορές τον Προμηθέα Πατρών ενώ έχεις χάσει όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή σε όλο τον οργανισμό και τον κόσμο του Άρη».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα