Τολιόπουλος: «Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκε αυτό το σουτ»

Τολιόπουλος: «Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκε αυτό το σουτ»

Ο Τολιοπουλος

bet365

Μετά το Κύπελλο, ο Βασίλης Τολιόπουλος το έκανε και στο Πρωτάθλημα στο μεγαλύτερο σουτ της φετινής Basketleague και ο 28χρονος αρχηγός του Άρη παραδέχθηκε ότι… «νιώθω ότι φέτος είναι η χρονιά μου».

Προφανώς είναι, καθώς ο Βασίλης Τολιόπουλος κάνει τρομερά πράγματα στο παρκέ. Απόψε (23/5) στο «Δ. Τόφαλος» δεν έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του. Κουρασμένος, με αρκετές λανθασμένες αποφάσεις, χαμένες βολές αλλά με την προσωπικότητά του να τον χαρακτηρίζει για φάσεις σαν αυτή που έκρινε τον αγώνα με τον Προμηθέα. «Ήθελε τέσσερα δευτερόλεπτα, είδα διεκδικούμενη την μπάλα και (το σουτ) ήταν μέσα στις σκέψεις μου. Βρήκα χρόνο, τα κατάφερα. Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκε αυτό το σουτ!», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ και συμπλήρωσε. «Φέτος νιώθω ότι είναι η χρονιά μου. Χαίρομαι που έχω βοηθήσει τόσο την ομάδα μου. Το αξίζαμε να είμαστε στη τετράδα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου».

Συνολικά για το παιχνίδι και την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος αναφέρθηκε σ’ ό,τι είχε προηγηθεί. «Χάσαμε εύκολα όσες φορές παίξαμε εδώ αλλά ξέραμε ότι δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μας. Γνωρίζαμε ότι άμα χάσουμε πάμε σπίτι μας. Αξίζαμε να κερδίσουμε, τα δώσαμε όλα και κερδίσαμε. Είναι επιτυχία για την ομάδα το ότι βρίσκεται στην τετράδα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την κοπέλα μου και όλους όσοι με στήριξαν στο τελευταίο διάστημα που δεν ήμουν καλά».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα