Παναθηναϊκός: «Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ»

Παναθηναϊκός: «Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ»

Αταμαν Μπαρτζώκας

bet365

Ο Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «απάντησε» στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα είχε αναφέρει μετά τις αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Χαρτοπόλεμος» ξέσπασε την Τρίτη (16/4) μεταξύ των δύο διοικήσεων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και τη νίκη των «πρασίνων» (77-71) με την οποία εξασφάλισαν το αβαντάζ της έδρας στα play off της Stoiximan Basket League, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ «άνοιξε πυρ» κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα, του Ολυμπιακού, της ΕΟΚ, της Πολιτείας με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ματς του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να απαντήσουν και με σχετική ανακοίνωση ανέφεραν ότι «καλούμε τον γνωστό... παρκαδόρο να σταματήσει να προτρέπει σε βία».

Οι «πράσινοι» απάντησαν άμεσα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός καθώς με δική τους ανακοίνωση εξηγούσαν μεταξύ άλλων ότι «o Mπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και οι φίλαθλοί της θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν με πράξεις στην Εθνική προσπάθεια της κοινωνίας και της Κυβέρνησης κατά της βίας.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε εκατοντάδες περιστατικά από το παρελθόν, όπως τα νερά της ΤΣΣΚΑ και τις αναρίθμητες διακοπές αγώνων στο ΣΕΦ, για να καταδείξουμε τις διαφορές επιπέδου, μα η σελίδα πρέπει να γυρίσει αμετάκλητα για όλους και με όλους.

Και θα γυρίσει όσο και να ξεβολεύει.

Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024. Όλοι το βλέπουν, όλοι το ξέρουν.

Κατά τα λοιπά, εμείς μόνο μπροστά. Μόνο ψηλά. Περιμένουν οι νέες κορυφές.

«Το να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην αναλύεις τη δική σου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα