Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για το ματς με το Περιστέρι στο ΤΟΡ-6

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για το ματς με το Περιστέρι στο ΤΟΡ-6

Newsroom
Γεμάτο ΣΕΦ
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν οι φίλοι του να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για το ματς με το Περιστέρι bwin.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο ΤΟΡ-6 κερδίζοντας, έστω και δύσκολα, τον Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Επόμενος ματς αυτό κόντρα στο Περιστέρι bwin, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ενημερώνει για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος BasketLeague2023 - 2024της φάσης ΤΟΡ 6 ΚΑΙ PLAYOUTS με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 07/04/2024, με ώρα έναρξης 15:00, η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.grαπό την Τρίτη 02/04/2024 και ώρα 10:00.

• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 2111 996007 από τηνΤρίτη 02/04/2024 και ώρα 10:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 25€, 30€ και 50€.

Η κάρτα φιλάθλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική

• Συνιστάται η χρήση μάσκας.

• Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

• Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

• Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Για τον αγώνα με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWINπαρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι την Παρασκευή 05/04/2024 και ώρα 18:00 στο email[email protected] για την κράτηση θέσης ΑΜΕΑ και για τα αναπηρικά καροτσάκια και αμαξίδια, όπου θα δίνονται οι πληροφορίες και για τη διαδικασία εισόδου.

Δικαίωμα εισόδου στα PARKING του ΣΕΦ έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι διαρκείας VIP, COURTSEATS, BASELINE, EXECUTIVEAκαιEXECUTIVEB, δηλαδή οι φίλαθλοι που τους έχει δοθεί ήδ η δωρεάν η αντίστοιχη κάρτα PARKINGA ή PARKINGB.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα