Basket League: ΑΕΚ και Μαρούσι ρίχνουν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής στα play out

Newsroom
Κουζμίνσκας

bet365

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται το Μαρούσι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (1/4, 20:15, ΕΡΤ-3), στο ματς που θα ρίξει και την αυλαία της 1ης αγωνιστικής των play out.

Όπως είναι γνωστό η ΑΕΚ έμεινε εκτός πρώτης εξάδας την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Stoiximan Basket League και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στα play out όπου θα κληθεί να πάρει τη πρόκριση για τα φετινά play off του πρωταθλήματος.

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φιλοξενήσει το Μαρούσι, το οποίο κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία μετά και τη νίκη της Καρδίτσας απέναντι στο Λαύριο. Ο Ηλίας Ζούρος έχει και πάλι πολλά προβλήματα απουσιών καθώς είναι εκτός οι Δημήτρης Φλιώνης, Τζάστον Τίλμαν, Μπράντον Νάιτ και ο Τζόρνταν Μόργκαν. Αντίθετα ο Νίκος Βετούλας θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους γι' αυτό το ματς.

Όπως ανέφερε ο ΕΣΑΚΕ γι' αυτό το ματς «η ΑΕΚ Betsson διεύρυνε το προβάδισμα της έναντι του Αμαρουσίου στην ιστορία αυτών των αγώνων, με το 2/2 που έκανε στην κανονική περίοδο. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν αύριο για 55η φορά στο πλαίσιο της «μεγάλης» κατηγορίας.

Ως γηπεδούχος η «Ένωση» έχει πλέον διπλάσιο αριθμό νικών από εκείνες που σημείωσε το Μαρούσι στην έδρα της. Με τη νίκη μάλιστα της κανονικής περιόδου, έδωσε τέλος στο σερί των τεσσάρων, εντός έδρας ηττών της από το Μαρούσι ενώ παράλληλα πήρε και το προβάδισμα, στη σειρά των αγώνων που έγιναν για το επαγγελματικό Πρωτάθλημα.»

Η 1η αγωνιστική των Play Out

Η κατάταξη των Play Out

7. ΑΕΚ 9-13
8. ΠΑΟΚ 9-14
9. Λαύριο 8-15
10. Καρδίτσα 8-15
11. Μαρούσι 7-15
12. Απόλλων Πάτρας 3-20

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα