Stoiximan Basket League: Αρχίζει ο γ' γύρος σε Περιστέρι και Θεσσαλονίκη

Από τον αγώνα του Περιστερίου με τον Κολοσσό

bet365

Με δύο αγώνες, σε Περιστέρι και Θεσσαλονίκη αρχίζει η δράση στον γ’ Γύρο του πρωταθλήματος για τα play-off και τα play-out.

Η δράση του γ’ γύρου του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League αρχίζει από σήμερα, με το πρόγραμμα του Σαββάτου (30/3) να περιλαμβάνει συνολικά 2 αναμετρήσεις, μία για τα play-off και μία για τα play-out.

Το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 17:15. Το Περιστέρι Bwin που βρίσκεται στην 3η θέση με ρεκόρ 15-7 θα υποδεχτεί τον Κολοσσό Ρόδου της 6ης θέσης που μετράει 9 νίκες και 13 ήττες (ΕΡΤ3).

Λίγα λετπά αργότερα, συγκεκριμένα στις 18:00, θα ξεκινήσει το ματς στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ της 9ης θέσης με 8-14 και τον Απόλλωνα Πάτρας που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 3-19 (ΕΡΤ Sports 1).

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος των Play-Out θα υποβιβαστεί στην Elite League ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τις 2 πρώτες θέσεις, θα συμμετάσχουν στα play off.

@Photo credits: eurokinissi, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα