Μπαρτζώκας: «Το πιο άβολο ματς από την εποχή που προπονούσα στην ΕΣΚΑ»

Μπαρτζώκας: «Το πιο άβολο ματς από την εποχή που προπονούσα στην ΕΣΚΑ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε ότι η... οκτάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν η πιο άβολη στιγμή του από την εποχή που προπονούσε στην ΕΣΚΑ.

Ο Ολυμπιακός είχε μόλις οκτώ διαθέσιμους παίκτες στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ, για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να φτάσει στη νίκη με σκορ 77-62.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε ότι αυτή ήταν η πιο άβολη στιγμή από την εποχή που προπονούσε στην ΕΣΚΑ!

«Ήταν το πιο άβολο ματς από την εποχή που προπονούσα στην ΕΣΚΑ. Έχουμε έξι ψηλούς και έπαιξε ο Τανούλης γιατί ήταν όλοι έξω. Ο Γουίλιαμς-Γκος απλώς συμπλήρωσε την ομάδα», είπε ο Μπαρτζώκας.

«Ο Ράιτ έχει προσόντα, αλλά έχει παίξει σε διαφορετικό επίπεδο»

Και συνέχισε, μιλώντας και για το νέο απόκτημα τον Μόουζες Ράιτ: «Δυστυχώς αυτή ήταν η κατάσταση. Όσον αφορά την προετοιμασία, γυρίσαμε 7 το πρωί της Παρασκευής και ήρθαμε χωρίς προπόνηση. Αυτή είναι η κατάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Για τους προπονητές είναι μεγάλο το πρόβλημα, για τα παιδιά που ήρθαν να δουν το ματς και το χάρηκαν ΟΚ. Περιμένουμε από τον Μόουζες Ράιτ να ανταποκριθεί στο επίπεδο. Έχει προσόντα, αλλά το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό από αυτό στο οποίο έχει παίξει».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα