Ολυμπιακός: Τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του οπαδού του Παναθηναϊκού

Newsroom
Ολυμπιακός: Τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του οπαδού του Παναθηναϊκού
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του οπαδού του Παναθηναϊκού που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού βυθίστηκε στο πένθος αφού ο Γιώργος Αλεξανδρής, ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν το «τριφύλλι» από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο άτυχος οπαδός των «πράσινων» βρισκόταν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τους Πειραιώτες. Πριν από το ματς αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ είχε και λιποθυμικό επεισόδιο. Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη αργά αφού είχε φύγει από τη ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του άτυχου φιλάθλου του Παναθηναϊκού που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του χθεσινού (22/01) αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα