Παπαπέτρου: «Μετρούσα τις μέρες έως την επιστροφή μου, ένιωσα σαν 19 χρονών» (vid)

Παπαπέτρου: «Μετρούσα τις μέρες έως την επιστροφή μου, ένιωσα σαν 19 χρονών» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Παπαπέτρου

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από τρεις μήνες απουσίας ενώ εξήγησε ότι η ομάδα έχει πολλά να δείξει ακόμα.

Ύστερα από 92 ημέρες στα «πιτς» λόγω της επέμβασης στο γόνατο, ο υπαρχηγός των «πρασίνων» επέστρεψε στην ενεργό δράση και μάλιστα πήρε 16:21 λεπτά συμμετοχής στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στο Λαύριο με 92-76 έχοντας 7 πόντους με 2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1 ασίστ και 5 λάθη.

«Τις μετρούσα τις ημέρες. Ήταν δύσκολες...» είπε αρχικά ο 29χρονος φόργουορντ στην ΕΡΤ και συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι εκτός. Όλοι γνωρίζουν την αγάπη μου για τον σύλλογο και την ομάδα. Αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Ο Θεός έχει να πλάνο και μερικές φορές είναι πράγματα τα οποία δεν μπορείς να ελέγξεις. Οφείλω να παλέψω όπως και έκανα. Και να προσεγγίσω την κάθε ημέρα με θετική σκέψη. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να είμαι πίσω το συντομότερο δυνατόν. Και επέστρεψα πιο γρήγορα από το αναμενόμενο πρώτο τρίμηνο. Όλα έχουν πάει κατ΄ ευχήν και ευχαριστώ τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει».

Για την κατάστασή του είπε: «Είναι καλά το πόδι. Από εκεί και πέρα χρειάζομαι προσαρμογή. Μου λείπουν παιχνίδια, ρυθμός, ανάσες, δύναμη, πράγματα τα οποία βρίσκεις παίζοντας. Όμως νιώθω καλά. Νιώθω υγιής».

Για το πώς ένιωσε όταν μπήκε στο ματς: «Ένιωσα σαν να είμαι 19 χρονών. Ξανάνιωσα. Όμως όχι με την καλή έννοια, αλλά με την κακή έννοια. Του άγχους. Όμως ήταν αναμενόμενο. Πρέπει νβα κάνω αποθεραπείες, σωστά προπόνηση, όμως νιώθω καλά».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού έως τώρα: «Εχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία. Όλη η προσπάθεια του καλοκαιριού έχει θετικό πρόσημο. Όμως καμία σεζόν δεν τελειώνει τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Όλα κρίνονται στο τέλος. Και το πιο σημαντικό είναι να είμαστε σταθεροί. Να κυνηγήσουμε το πλεονέκτημα έδρας στην Euroleague το οποίο είναι πολύ σημαντικό με το ΟΑΚΑ και έτσι όπως είναι το ΟΑΚΑ φέτος έχοντας μαζί μας τον κόσμο. Στην Ελλάδα στόχοι είναι και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, να μπούμε ως πρώτοι στα play-offs και να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Είναι όλοι οι τίτλοι ανοικτοί για εμάς και είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα δεν έχουμε παίξει το καλύτερο μας μπάσκετ και θα παίξουμε καλύτερα ακόμα».

Για τον Αταμάν: «Το έχει χτίσει από το μηδέν. Με καινούργια ομάδα και καινούργιους παίκτες. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά η ομάδα απέκτησε σταθερότητα και βάση. Από εκεί και πέρα συνεχώς βελτιωνόμαστε. Ακόμα και τώρα δεν έχουμε παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και απλά μας λείπει η σταθερότητα.»

Για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του μέσα στην ομάδα: «Θεωρώ ότι μπορώ να την βοηθήσω πολύ. Ταιριάζω αρκετά. Μπορώ να δώσω πράγματα που δεν υπάρχουν στην ομάδα. Να είμαστε υγιείς».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα