Καστρίτης: «Δεν κάναμε φάουλ στις δύο τελευταίες κατοχές»

Καστρίτης: «Δεν κάναμε φάουλ στις δύο τελευταίες κατοχές»

Ο Καστρίτης

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης υποστήριξε ότι αν η ομάδα του λειτουργούσε πιο έξυπνα θα είχε φύγει με τη νίκη από την έδρα του Λαυρίου.

Ο Άρης είχε να δώσει δύο φάουλ όταν προηγήθηκε με διαφορά τριών φάουλ, δεν αξιοποίησε κανένα, δέχθηκε πέντε πόντους με συνέπεια να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση κι αυτό είπε ξεκάθαρα ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα του Άρη. «Δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε και η αλήθεια είναι ότι το ίδιο είχε συμβεί και σε άλλα παιχνίδια αλλά βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Δυστυχώς, στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε πιο έξυπνες επιλογές στην άμυνα μας για να ολοκληρώσουμε την κατοχή. Δεν κάναμε δυο φάουλ στις τελευταίες κατοχές του Λαυρίου. Προφανώς δεν είναι ότι τα παιδιά δεν θέλανε να μην κάνουν το φάουλ, ήταν κουρασμένοι καθώς προηγήθηκε μια υπερπροσπάθεια», είπε και συμπλήρωσε.

«Παίξαμε παίξαμε χωρίς βασικούς παίκτες ενώ ο Τολιόπουλος έμεινε έξω με φάουλ. Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις… Θα έπρεπε να ήμασταν πιο έξυπνοι στο τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα