Ολυμπιακός: Πετρούσεφ αντί Σίκμα στη Basket League

Ολυμπιακός: Πετρούσεφ αντί Σίκμα στη Basket League

Πετρούσεφ
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ πήρε τη θέση του Λουκ Σίκμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού στη Basket League.

O Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει αλλαγή στο ελληνικό ρόστερ, στο ρόστερ που θα χρησιμοποιεί στη Basket League. Έκανε χρήση της τρίτης αλλαγής που είχε δικαίωμα στο πρώτο γύρο και πλέον θα έχει ακόμα τρεις αλλαγές για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήταν εκείνος που πήρε τη θέση του Λουκ Σίκμα.

Πλέον ο Σίκμα θα μπορεί να αγωνίζεται μόνο στα παιχνίδια των ερυθρολεύκων στη Euroleague. Οι εμφανίσεις του δεν έχουν πείσει τους ανθρώπους του συλλόγου μέχρι στιγμής και έτσι αποφασίστηκε να πάρει τη θέση του ο Πετρούσεφ.

Θα βρει ρυθμό μέσω Basket League

Ο πρώην NBAer και τελευταίο απόκτημα της ομάδας του Μπαρτζώκα, θα έχει την ευκαιρία να βρει ρυθμό μέσα από τη διαδικασία των ελληνικών αγώνων και να τον βοηθήσει και στη Euroleague. Πρόλαβε να αγωνιστεί σε 2 ματς με τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση και μέτρησε κατά μέσο όρο 2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ με Βαλένθια και Βίρτους.

Παραμένει εκτός πρωταθλήματος ο Σακιέλ ΜακΚίσικ, ενώ ο Μήτρου-Λονγκ θα κάνει το ντεμπούτο του με τον Απόλλωνα Πάτρας στις 24 Δεκέμβρη στο ΣΕΦ, παραμονή Χριστουγέννων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα