ΑΕΚ: Συγκίνηση στα Λιόσια, η Ενωση υποδέχτηκε τον μικρό Ηλία (vid)

Νίκος Καρφής
H AEK

bet365

Ο μικρός Ηλίας που έχει γεννηθεί με Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου Ι., βρέθηκε στα Λιόσια μαζί τους γονείς του και είδε από κοντά την αγαπημένη του ΑΕΚ, παραλαμβάνοντας φανέλα της ομάδας από τον Δημήτρη Φλιώνη.

Πολύ όμορφες στιγμές στα Λιόσια στο ματς της ΑΕΚ με την Καρδίτσα. Ο μικρός Ηλίας που έχει γεννηθεί με Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου Ι. βρέθηκε μαζί με την οικογένεια του στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, με την Βασίλισσα να του παραδίδει μια φανέλα μέσω του αρχηγόυ της, Δημήτρη Φλιώνη. Η Ένωση έκανε χαρούμενο ένα μαχητή της ζωής, χαρίζοντας του ένα αξέχαστο βράδυ.

Όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ

Συγκίνηση σήμερα στα Άνω Λιόσια. Πριν από κάποια χρόνια, η περιπέτεια του μικρού Ηλία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο μικρός Ηλίας γεννήθηκε με Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου Ι. Οι γονείς του, Σωτήρης και Ιωάννα, από τον Αστακό Αιτωλοακαρνίας, έδωσαν αγώνα προκειμένου να λάβει έγκαιρα ο μικρός την κατάλληλη θεραπεία. Ο μικρός βρέθηκε οικογενειακώς στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων για να δει από κοντά την αγαπημένη του ΑΕΚ. Παρέλαβε εμφάνιση της «Βασίλισσας» από τον αρχηγό Δημήτρη Φλιώνη, και χάρηκε τις στιγμές μαζί μας.

Ο Θεός να δώσει στο αγγελούδι χρόνια πολλά, όπως και στους αγωνιστές γονείς του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα