Τακιανός: «Κατάθεση ψυχής οι παίκτες μας, ο Φρίντρικσον έδειξε τον χαρακτήρα του»

Newsroom
Τακιανος

bet365

Ο Φώτης Τακιανός αποθέωσε τους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Περιστερίου Bwin και στάθηκε στον Φρίντρικσον.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Περιστερίου Bwin και πήγε στο 2-1, σε ένα ματς που ο Φρίντρικσον έσφιξε δόντια και επέστρεψε στο ματς παρόλο που είχε σπασμούς. Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τον Ισλανδό στη συνέντευξη Τύπου, ενώ εκθείασε τους παίκτες του.

«Έκαναν κατάθεση ψυχής οι παίκτες μας. Προσπάθησαν πάρα πολύ παρά το έλλειμμα δυνάμεων και τον τραυματισμό του Φρίντρικσον. Μέσα από την αμυντική διαδικασία περιορίσαμε το επιθετικό πλάνο του Περιστερίου. Είναι μία νίκη που χρήζει διαχείρισης. Να μείνουμε προσγειωμένοι. Είναι αρχή ακόμα και ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος», ανέφερε αρχικά.

Για τον Χάρισον είπε: «Η απόδοση του κάθε παίκτη περνάει μέσα από το φίλτρο της ομαδικής λειτουργίας. Έχει να κάνει με τις αποφάσεις στην τακτική. Για να φανεί κάποιος πρέπει όλοι να βοηθήσουν»

Για τον Φρίντρικσον: «Έπαθε μία σύσπαση νωρίς στο παιχνίδι. Το ιατρικό επιτελείο θα ασχοληθεί μαζί του. Πρέπει να σημειωθεί η διάθεσή του να βγει και να παίξει αν και, όπως ενημερωθήκαμε από το ιατρικό τιμ, θα έπρεπε να μην παίξει. Υπερέβαλε εαυτώ και έβαλε τον εαυτό του κάτω από την ομάδα. Προσωπική απόφαση του να παίξει και έδειξε τον χαρακτήρα του»

Για τον Φλάτεν τόνισε: «Υπάρχουν ζητήματα που προσπαθούμε να βρούμε λύσεις ως προς το συμφέρον της ομάδας.Του λείπει το σουτ. Πέρσι ήταν στο 50%. Υπάρχει το ψυχολογικό κομμάτι. Θα προσπαθήσουμε να τον στηρίξουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα