Καλαϊτζάκης: «Ο Αταμάν δικαιολογημένα μας τα έχωσε στο ημίχρονο»!

.

bet365

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης παραδέχθηκε πως η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία για τον Παναθηναϊκό, μιλώντας για την... παρέμβαση του Εργκίν Αταμάν στο ημίχρονο του αγώνα με το Περιστέρι bwin.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν ο ήρωας του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν, ολοκληρώντας τον αγώνα με 16 πόντους (4/5 βολ., 3/3 δίπ., 2/4 τρίπ.), 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 22:03, συμβάλλοντας στο 64-66 του «τριφυλλιού».

Ακολούθως, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σίγουρα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θεωρώ πως εμείς οι Έλληνες παίκτες είμαστε λάθος γιατί έπρεπε να δώσουμε στους ξένους να καταλάβουν πόσο δύσκολη έδρα είναι το Περιστέρι. Τα ζήσαμε και πέρσι. Δεν κάναμε ούτε μια νίκη εδώ μέσα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα... Η φετινή ομάδα του Περιστερίου είναι ακόμα πιο βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι. Με έναν καλό προπονητή, όπως όλοι γνωρίζουμε. Η διαφορά έφτασε στους 19 πόντους. Ο κόουτς δικαιολογημένα μας τα έχωσε στο ημίχρονο. Επιστρέψαμε πιο δυνατοί. Δεν έχουμε κάποια δικαιολογία. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία... Είμαστε 13-14 παίκτες, όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε παίκτες επιπέδου EuroLeague. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να μιλάμε για κούραση».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να δέσει. Ο κόσμος περιμένει πάρα πολλά από εμάς. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Στο μέλλον θα είμαστε πιο έτοιμοι για τέτοιου είδους παιχνίδια. Μετράνε οι απουσίες. Αλλά και πάλι δεν πρέπει να έχουμε δικαιολογίες. Σε ό,τι με αφορά, ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Ξέρω τον ρόλο μου, τι πρέπει να κάνω και πώς να βοηθήσω. Είμαι χαρούμενος που φτάσαμε σε αυτή τη νίκη. Προχωράμε, έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα