Μπόγρης: Σε προχωρημένες επαφές με το Μαρούσι (vid)

Μπόγρης: Σε προχωρημένες επαφές με το Μαρούσι (vid)

Μπόγρης: Σε προχωρημένες επαφές με το Μαρούσι (vid)

bet365

Το Μαρούσι εξετάζει το ενδεχόμενο της περαιτέρω ενίσχυσης και προς αυτή την κατεύθυνση, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Μπόγρη (34χρ., 2μ.10).

Το Μαρούσι στρέφεται στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά το προσεχές Σάββατο (14/10, 17:15) δίχως την παρουσία κόσμου, εξετάζοντας παράλληλα το ενδεχόμενο ενίσχυσης ενόψει της συνέχειας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Μπόγρη ώστε ο 34χρονος σέντερ να γεμίσει τη ρακέτα των «κιτρινόμαυρων», πλαισιώνοντας τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στη γραμμή ψηλών. Αν τελικά προκύψει συμφωνία, ο Μπόγρης θα ανακοινωθεί άμεσα από το Μαρούσι, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Μάρκο Λούκοβιτς (κνήμη), Ορφέας Στασινός (κοιλιακοί) και Αϊζάια Μπρίσκο (μέση) ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και τέθηκαν στη διάθεση του Σκαραφίγκα για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα