Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ανδρέα Καλόγηρο

Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ανδρέα Καλόγηρο

Newsroom
Ο Καλόγηρος

bet365

Η ΚΑΕ Άρης ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Ανδρέα Καλόγηρου (21, 2.00) καθώς ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 21χρονος φόργουορντ συμμετείχε στην προετοιμασία των «κίτρινων», αγωνίστηκε μάλιστα σε όλα τα φιλικά παιχνίδια και η απόφαση για την απόκτησή του ήταν ειλημμένη από καιρό. Προφανώς θα έχει συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ. «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Καλόγηρου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Ο Ανδρέας Καλόγηρος γεννήθηκε στις 23/8/2002 και με ύψος 2.00μ. αγωνίζεται στις δύο θέσεις των φόργουορντ. Ο 21χρονος αθλητής συμμετέχει στην προετοιμασία του ΑΡΗ από το ξεκίνημά της και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα.
Ο Καλόγηρος ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Μαντουλίδη, φτάνοντας από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα. Το 2019 έκανε το μεγάλο βήμα για τη Βίλνιους Ρίτας, στην οποία παρέμεινε μέχρι φέτος, γνωρίζοντας πολλές διακρίσεις στα πρωταθλήματα Νέων, τόσο στη Λιθουανία, όσο και γενικότερα στην Ευρώπη. Ο πατέρας του, Δημήτρης, αγωνίστηκε επίσης στον ΑΡΗ, ενώ η αδερφή του, Παναγιώτα, παίζει στην ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου», ανέφερε η ΚΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της.

«Είναι ενθουσιασμένος για την έλευσή μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Ευχαριστώ τον κόουτς που με εμπιστεύτηκε αρχικά στην προετοιμασία και στη συνέχεια με την παραμονή μου στην ομάδα. Θα κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι περνά από το χέρι μου για να τον δικαιώσω, όπως και όλους όσοι έδειξαν πίστη σε μένα. Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη χρονιά και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης.

Συνεχίζεται το «ψάξιμο» για ψηλό

Η απόκτηση του Ανδρέα Καλόγηρου δεν ολοκληρώνει τις κινήσεις για τη συμπλήρωσε του ρόστερ καθώς ο Γιάννης Καστρίτης παραμένει σε διαδικασία αναζήτησης ενός ακόμη σέντερ για να καλύψει το κενό του Μάνι Μπέιτς. Ο τελευταίος θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς λόγω του τραυματισμού του στον ώμο και ο προπονητής του Άρη ελπίζει είτε σε αποδεσμεύσεις παικτών είτε στα «κοψίματα» στο ΝΒΑ καθώς από εκεί θα αντλήσει τις επιλογές του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα