ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ: Κοινή συμπόρευση σε χορηγικό πλαίσιο

Newsroom
ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ: Κοινή συμπόρευση σε χορηγικό πλαίσιο

bet365

ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ θα βαδίσουν χέρι-χέρι όσον αφορά θέματα που αφορούν την στρατηγική και εμπορική εκμετάλλευση των χορηγικών τους δικαιωμάτων.

Νέα εποχή για ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο δεύτερος, οι δύο οργανισμοί θα συστρατευτούν σε θέματα που αφορούν την στρατηγική και εμπορική εκμετάλλευση των χορηγικών τους δικαιωμάτων, με στόχο να αναβαθμιστούν αμφότερες και να πετύχουν περισσότερα τόσο στην εμπορική εκμετάλλευση αυτή καθεαυτή, όσο και στον τομέα της εξωστρέφειας και της διείσδυσης του μπάσκετ στην κοινωνία. Οι δύο κορυφαίες ελληνικές λίγκες, δηλαδή, θα ακολουθήσουν κοινή πορεία για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ συμπορεύονται και συνεργάζονται έμπρακτα τα τελευταία χρόνια με στόχο την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του αθλήματος που υπηρετούν και πρεσβεύουν, ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες για την ανάδειξη του.

Με βάση την αγαστή αυτή συνεργασία και την οριοθέτηση κοινών στόχων, οι διοικήσεις των δύο θεσμικών φορέων της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, αποφάσισαν από κοινού την συστράτευση των δύο οργανισμών σε θέματα που αφορούν την στρατηγική και εμπορική εκμετάλλευση των χορηγικών τους δικαιωμάτων στο εύρος των δραστηριοτήτων τους.

Η συμπόρευση του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ σε χορηγικό πλαίσιο, προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία ποιοτικής και ποσοτικής αναβάθμισης για τα επόμενα τρία χρόνια, τόσο στον τομέα της κοινωνικής εξωστρέφειας και διείσδυσης στην ελληνική κοινωνία όσο και στον τομέα της εμπορικής εκμετάλλευσης.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα