Η ευχαριστήρια δήλωση του Καλαϊτζή στον Παναθηναϊκό: «Μόνο όμορφα συναισθήματα»

Η ευχαριστήρια δήλωση του Καλαϊτζή στον Παναθηναϊκό: «Μόνο όμορφα συναισθήματα»

Newsroom
Ο Καλαϊτζής αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Γιώργος Καλαϊτζής μοιράζεται τις σκέψεις του για την παρουσία στον Παναθηναϊκό που ολοκληρώνεται έπειτα από οκτώ χρόνια αφήνοντας μόνο όμορφα συναισθήματα.

Παναθηναϊκός και Γιώργος Καλαϊτζής τραβούν χωριστούς δρόμους και ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος της διεύθυνσης των ακαδημιών των «πρασίνων» κάνει τον απολογισμό της παρουσίας του.

Μέσα από μερικές γραμμές μιλά για τα όμορφα συναισθήματα που μένουν από την παρουσία του στην ομάδα όπου πέρασε συνεργάστηκε για οκτώ σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, δηλώνει: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας μετά από οκτώ χρόνια.

Η ενασχόλησή μου με την Ακαδημία αλλά και με την Ανδρική ομάδα, με γέμισαν εμπειρίες και γνώσεις, που θα κουβαλάω μέσα μου για πάντα.

“Κοιτώντας” προς τα πίσω βλέπω νίκες και ήττες, επιτυχίες και αποτυχίες, γέλια και κλάματα, χαρές και στεναχώριες. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπω φίλους και συνεργάτες που με αξιοπρέπεια και σεβασμό θα συνεχίσουν το έργο που ξεκινήσαμε όλοι μαζί.

Βλέπω χαρούμενα παιδιά που μέσα από το μπάσκετ αποκτούν αξίες για το μέλλον τους.

Βλέπω επίσης την ευγνωμοσύνη στα μάτια των γονιών τους κι αισθάνομαι υπερήφανος.

Αυτό όμως που πραγματικά έχει γεμίσει την ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια , είναι η δημιουργία των τμημάτων μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού!

Μόνο όμορφα συναισθήματα λοιπόν. Μετά από 17 χρόνια συνολικά, τα εννιά ως παίκτης και τα οκτώ στην Ακαδημία, αισθάνομαι κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου!

Με εκτίμηση
Καλαϊτζής Γιώργος»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα