ΑΕΚ: Αποκάλυψε τη φανέλα που επέλεξαν οι φίλαθλοι για τα 100 χρόνια

ΑΕΚ: Αποκάλυψε τη φανέλα που επέλεξαν οι φίλαθλοι για τα 100 χρόνια

Η φανέλα της ΑΕΚ

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έδωσε τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να επιλέξουν την αγαπημένη φανέλα τους που θα φοράει η «Ένωση» στις εγχώριες διοργανώσεις για την περίοδο 2023/24 στην επέτειο των 100 ετών.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν την αγαπημένη φανέλα τους και να αναδείξουν την εμφάνιση που προτιμούν για τις εγχώριες διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 21/6 η «Ένωση» έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και προανήγγειλε νέες εκπλήξεις.

«Ο κόσμος της ΑΕΚ ψήφισε!

H AEK BC ανακοινώνει, ότι οι οπαδοί της ομάδας μας επέλεξαν με εντυπωσιακό ποσοστό (72,20%) τη «φανέλα Α» για τις εγχώριες διοργανώσεις της «Βασίλισσας» για την περίοδο 2023-2024.

Η υψηλή στυλιστική γραμμή της κορυφαίας εταιρείας ένδυσης Macron, με το βυζαντινό δικέφαλο αετό να επαναλαμβάνεται πολλάκις στην κίτρινη ρίγα, συνιστά το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της. Το επόμενο διάστημα η φανέλα αυτή θα τεθεί στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ, στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), που έρχεται.

Αυτονόητο, ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις σχετικά με τις υπόλοιπες φανέλες της «Βασίλισσας». Συντονιστείτε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα